2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Essence blakstienų tušas "Get Big Lashes"

Kosmetiką aš (ir tikrai ne aš viena) skirstau į tris kategorijas: pigi ir dažniausiai neverta jokio dėmesio, vidutinės kainos, kur galima rasti neblogų dalykų, ir brangi, kuri ne visada įkandama finansiškai, bet dažnai būna geros kokybės. Su pirma kategorija jau kuris laikas vengiau kontakto, nes laikiausi įsitikinimo, kad prekė negali būti gera, jei jos kaina vos euras ar keli. Logiškai galvojant, na kaip produktas gali būti geras, jei kainuoja panašiai tiek, kiek pora kilogramų cukraus prekybos centre (ne akcijos metu). Pasirodo, aš ne tokia jau ir teisi šioje vietoje. Pasibaigė mano blakstienų tušas, tačiau tąkart nusprendžiau pataupyti (po pasitaškymo ant grožio dėžučių) ir visgi išbandyti pigios kategorijos produktą. Nušuoliavau į Eurokos, patraukiau prie Essence stendo ir čiupau praktiškai pirmą pasitaikiusį blakstienų tušą. Tas tušas - Essence Get Big Lashes.


Kur galima įsigyti: parduotuvėse Drogas, Eurokos
Kaina: apie 3 EUR
Sudėtis:AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, PANTHENOL, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PVP, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, SORBIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77266 (BLACK 2), CI 77499 (IRON OXIDES).
Sudėtį nukopijavau iš oficialaus Essence internetinio puslapio. Kažin ar verta ją komentuoti, kai tušo kaina vos 3 EUR, o su akcija galima įsigyti vos ne už pusę kainos. Aš iš šio tušo gydomųjų, maitinamųjų ir drėkinamųjų savybių nesitikėjau, aš tikėjausi vizualaus efekto ant blakstienų,

Ant pačio tušo žadama, kad blakstienos bus tris kart juodesnės, bei informuojama, kad priemonė yra oftalmologų patikrinta.


Grįžusi namo ir iškrausčiusi pirkinius dar minutę sudvejojau, kad gal be reikalo aš jį pirkau, gal reikėjo geriau netaupyti ant tušo, bet visos abejonės išsisklaidė, kai nurūkau prie veidrodžio išbandyti ką gali mano naujasis kosmetinės draugas iš Essence. Tikėsite ar ne, bet likau labai maloniai nustebinta ir dabar kai tik su draugėmis pasisuka kalba apie kosmetikos priemones (paskutiniu metu dažnai ta tema pasisuka, neretai mano iniciatyva), tai vis pasipasakoju, jog atradau tušą už nedidelę kainą, kurį labai smagu naudoti.
Konsistencija nėra nei per skysta, nei per tiršta, blakstienas padažo vienodai, nesulipina, po kurio laiko tušas nepradeda trupėti. Šepetėlis didelis ir tankus, patiks toms, kam nepatinka tušai guminiais šereliais. Akių taip pat nesualergizavo man, o vakare einant valytis makiažo, tikrai lengvai nusivalo, tereikia pora kartų perbraukti su makiažo pėdsakus nuo veido naikinančia priemone. 
Ar tušas man patiko? O taip! Ar rekomenduočiau jums? Ir dar kaip! Minusai? Aš asmeniškai jų neradau. Na gal tik pakuotės Essence nėra visai mano skonio, bet gi ne pakuotę ant blakstienų tepame, o tai kas toje pakuotėje.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad Essence Get Big Lashes blakstienų tušas tikrai yra vertas dėmesio, nes būdamas gaminiu už nedidelę kainą, kokybės atžvilgiu nė nemirktelėjęs nugalėtų ne vieną gerokai už save brangesnį kitos firmos varžovą. 

Jei turite ką parekomenduoti iš Essence firmos, kas jums taip pat pasiteisino kokybės atžvilgiu už nedidelę kainą, mielai lauksiu rekomendacijų.

Iki kito karto!

- M -


EOS lūpų balzamas "Braškių šerbetas"

Vienokios ar kitokios konsistencijos ir formos lūpų balzamą galima būtų rasti pas kiekvieną moterį kosmetinėje. Greičiausiai netik pas moterį - nebe tie laikai, kai kosmetikos priemonės vyrams naudoti yra tabu, o priežiūros nori tiek moteriškos, tiek vyriškos lūpos. Vazeliną, lūpų balzamus naudoju nuo neatmenamų laikų, išbandžiusi jų esu ne vieną, vieni nuvilia, kiti pasiteisina ir norisi įsigyti dar kartą.
Kiek stebiu internete, tai gan populiarus ir moterų/merginų perkamas ir liaupsinamas yra EOS lūpų balzamas. Kadangi aš esu smalsus žmogus, taip pat mane puikiai veikia reklama, tai susigundžiau ir aš išbandyti taip giriamą, įvairių skonių parduodamą balzamą.
Ponai ir ponios, prieš jus - EOS:


Kur galima įsigyti: daugelyje prekybos vietų, bei internete. Aš pirkau iš parduotuvės Douglas
Kaina: apie 6 EUR
Sudėtis:Olea europaea oilBeeswaxCocos nucifera oilSimmondsia chinensis oilAromaButyrospermum parkii butterStevia rebaudiana leaf/stem extractTocopherolHelianthus annuus seed oilVaccinium angustifolium extractFragaria vesca extractPrunus persica extractLinalool.

Didžioji dalis sudėties yra saugi, naudinga lūpoms (drėkintojai, minkštikliai, antioksidantai, vitaminai), keletas ingredientų abejotini ir vienas (raudonu šriftu) nėra geras, nes dažnai sukelia alergijas, dirgina odą.


Mano įspūdžiai

Kaip matote pirmoje įkeltoje nuotraukoje, EOS siūlo ne vieno skonio balzamą, tad išsirinkti savo mėgstamą gali kiekviena. Kai aš pirkau savąjį, parduotuvėje buvo tik mėtinis ir braškių šerbeto, o aš mėtų kadangi nemėgstu, tai pasirinkimas susiaurėjo iki vieno vienintelio varianto ir čiupau braškinį. Iki balzamo įsigijimo buvau skaičiusi apie EOS tik teigiamą nuomonę, tad pirkau nežiūrėdama į gan nemažą kainą. Po įsigijimo ir pradėjus naudoti, atradau ir kitokią nuomonę apie šiuos balzamus - pasirodo šie dailiai pateikti ir išgirti balzamai, jau ne vieną spėjo gerai sualergizuoti ir internete nesunkiai galima rasti merginų/moterų nuotraukų su ištinusiomis ir gerokai paraudusiomis lūpomis. Na, man asmeniškai balzamas alergijos nesukėlė, matomai nesu jautri jo sudedamosioms dalims, arba tiesiog dar nespėjau jo "persivartoti", tačiau mano nuomonės apie EOS tai neišgelbės. Mano nuomone, EOS balzamai yra gerokai per daug liaupsinami, nes aš savajame neradau nieko stebuklingo, arba bent jau patenkinamo, kas skatintų pabaigus nusipirkti dar kartą. Pati balzamo pakuotė gan įdomi - apvali, ją atsukus galima iškart naudoti, nereikia tepti su pirštu, kas apsaugo balzamą nuo papildomų bakterijų, kurios į jį patektų nuo pirštų, tačiau standartinės balzamų pakuotės (kaip lūpdažių tūbelės) yra gerokai kompaktiškesnės kai kalba eina apie užimamą kosmetinės vietą. Kaina nėra maža, o kokybė kainos neatitinka. Kasdieniam vartojimui, jei lūpos per daug nesausėja, neskilinėja, gal ir tinka, bet jei lūpos probleminės, tai šio gaminio nerekomenduoju, nes drėkinimas toks labai jau minimalus. Kvapas. Prieš pirkdama tikėjausi, kad kvapas bus intensyvesnis (pauostyti prieš perkant neturėjau galimybės, nes pardavinėjami jie supakuoti), tad apibendrinant galiu pasakyti, kad man EOS balzamas tėra gerai išreklamuota, kitaip supakuota pigaus, kiekviename prekybcentryje randamo vazelino "Bučkis" pusbrolis. Jei reiktų įvertinti, vertinčiau 2 balais iš 5 (vienas balas už pakuotę, kitas už reklamą).

Ačiū, kad skaitėte. Jei bandėte EOS balzamus, kviečiu pasidalinti savo nuomone komentare.
Iki kito karto!

- M -

2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Grožio draugo Grožio dėžutė Nr.6 (balandis)

Šio įrašo nebūtų buvę, jei aš turėčiau daugiau valios ir būčiau laikiusis sau duoto pažado kuris laikas  nebepirkti grožio dėžučių. Kadangi aš ir vėl nesusitvardžiau, tai šiandien kviečiu paskaityti apie balandžio mėnesio Grožio Draugo grožio dėžutę.
Štai šio mėnesio dėžutėje dalyvavusių firmų sąrašas, kuris ir tapo mano spontaniško pirkinio kaltininku:

Trumpai priminsiu, kad Grožio Draugo grožio dėžutes galima įsigyti www.groziodraugas.lt. Jų kaina -  20 EUR, tačiau vertė didesnė (apie 50 EUR). Dėžutės yra leidžiamos kartą per mėnesį (ši, pasikartosiu, jau šeštoji), jų turinys yra atskleidžiamas tik kai visos dėžutės yra išsiųstos gavėjoms, o faktas, kad išsiunčiamos jos yra praktiškai vienu metu, apsaugo nuo išankstinio turinio atskleidimo ir staigmenos sugadinimo.

Daugiau nedaugžodžiausiu, eime žiūrėti kas slėpėsi mano dėžutėje:


1. Lord & Berry lūpų blizgesys, 6 ml.
Kur galima įsigyti: www.lordandberry.com
Kaina: 19 EUR
Lord & Berry ženklas buvo vienas iš kelių ženklų, dėl kurių įsigijau dėžutę. Radinys džiugina, spalva ryški, bus pats tas pavasariui.


2. Bio2You dantų pasta, 100 ml.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 5,25 EUR
Aprašymas sako, kad pasta yra natūrali, su šaltalankiais, alavijais, ramunėlėmis, švelniai valanti bei stiprinanti dantų emalį ir dantenas. Bandžiusi nesu, tad kažką daugiau pasakyti galėsiu tik po bandymo. Ši priemonė gal ir nebuvo iš mano wish list'o, bet sunaudoti sunaudosiu.


3. Codage veido šveitiklis - kaukė, 25 ml.
Kur galima įsigyti: www.codageparis.com
Kaina: 20 EUR
Apie Codage iki šiol nieko nebuvau girdėjusi, tad ir bandžiusi nesu. Bus visai įdomu išbandyti ir vertinti. Nuojauta sako, kad šis veido šveitiklis bus geresnis už mano šiuo metu namuose turimą ir naudojamą.


4. Pilaten gilaus veido valymo kaukė, 6 g.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 2 EUR
Tai mineralinio purvo kaukė skirta užsikimšusių porų valymui bei veido atgaivinimui. Apie šią priemonę girdėjusi esu, tačiau vis neprisiruošdavau įsigyti ir išbandyti. Išbandysiu greitu metu ir parašysiu kokie įspūdžiai.

5. Uoga Uoga akių šešėliai, 1 g.
Kur galima įsigyti: www.uogauoga.com
Kaina: 12,90 EUR
Uoga Uoga dar viena firma, kurios produkcijos laukiau dėžutėje ir norėjau išbandyti. Tam yra kelios priežastys. Pirma - iki šiol aš nesu nieko bandžiusi iš Uoga Uoga, nors kuris laikas skaitinėju apie jų produkciją. Antra - tai lietuviška produkcija, tad besidomint kosmetika, manau, gėda neišbandyti tai, ką siūlo savos šalies gamintojai. Beje, skaičiau, kad ši firma neseniai pradėjo prekiauti natūralia dekoratyvine kosmetika, tad bus smagu išbandyti naujovę. Taip pat dėžutėje buvo Uoga Uoga Namo 20% nuolaida, kurios nepanaudosiu, nes Namas randasi Kaune, į kurį artimiausiu metu neplanuoju vykti.


6. Batiste sausas plaukų šampūnas, 200 ml.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 4,99 EUR
Batiste sausą plaukų šampūną aš jau turiu, esu apie jį ir rašiusi, tad ne itin ir nudžiugau jį radusi. Tikėjausi, kad jis aplenks mano dėžutę, bet ne visada gi gali sektis. Nieko, gavau tai gavau, rasiu kur realizuoti.


7. Veri Beri vaisinių juostelių pakelis, 50 g.
Šis skanus dėžutės priedas buvo pirmas prapakuotas ir sunaudotas dalykas. Veri Beri juosteles pas mus mėgsta visa šeima, tad visai smagu buvo jas rasti dėžutėje.

8. Mėginėliai - Marrakesh, les soins Bio.


Išvados

Nežiūrint į tai, kad dėžutėje radau jau turimą Batiste sausą šampūną, būsiu atvira ir pasakysiu, kad man asmeniškai ši Grožio Draugo grožio dėžutė yra greičiausiai geresnė už kovo mėnesio įsigytą. Daugiausia džiaugsmo atnešė rastos Lord&Berry, Uoga Uoga, Codage priemonės. Tiesa, truputį apėmė lengvas kartėlis kai pradariusi dėžutę nieko neradau iš Paese ar Malu Witz, nes šių firmų produkcijos nesu bandžiusi, tačiau norėčiau išmėginti. Na, bet negali gi visos dėžutės būti vienodos, turi kažkuo ir skirtis. Bendrai šią dėžutę įvertinčiau 4-iais iš 5-ių balų (- balas už Batiste buvimą ir Paese nebuvimą).
Šiam kartui tiek, ačiū, kad skaitėte ir padėk man, Viešpatie, susilaikyti bent porą mėnesių nuo grožio dėžučių pirkimo.

Iki kito karto!

- M - 

2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

Miss Lily grožio dėžutė

Oops, I did it again...
Šiandien ir vėl nuo ryto, kupina smalsumo, laukiau kurjerio skambučio į duris. Sulaukiau. Nors po Grožio draugo ir The Box žadėjau sau kurį laiką susitvardyti nuo grožio dėžučių pirkimo, bet Miss Lily mane nesunkiai įkalbėjo pačiupti ir jų vasario mėnesio dėžutę, tad dalinuosi su jumis savo įspūdžiais ir dėžutės turiniu.
Kur gamima įsigyti: www.misslily.lt
Kaina: 20 EUR
Pardavėjo aprašymas:
Užsisakyti Miss Lily grožio dėžutę yra išties paprasta! Kiekvieną kartą Miss Lily sukomplektuoja konkretų skaičių dėžučių ir paskelbia jų pardavimo laiką. Sukomplektuotos mėnesio dėžutės parduodamos  tik tol kol visos neišparduotos. Tad dovanokimės, dovanokim ir būkim apdovanotos kartu!
Miss Lily džiaugiasi kiekviena, prisijungusia į būrį!
Kaip buvo skelbiama Miss Lily internetiniame puslapyje, vasario mėnesio dėžutėję turėjo slėptis Elizabeth Arden, Missha, Balance Me ir Yes to kompanijų prekės, taigi išpakuojame dėžutę ir žiūrime kas joje manęs laukia.
Pradariusi kartoninę, kurjerio atvežtą dėžutę radau dailią, juodą dėžutę:


Vaizdas ją atidengus:



Turinys:
1. Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant (30 ml)
Dėžutėje pridėtas trumpas prekių aprašymas sako, kad šis kremas tinka visiems odos tipams, puikiai ją apsaugo ir maitina, o 50 ml kainuoja 29,66 EUR. Aš gavau mažesnę kremo versiją - 30 ml, kurios ir kaina atitinkamai mažesnė. Ar patiko? Iš Elizabeth Arden esu turėjusi tik kvapųjį vandenį, bus puiki proga išbandyti kažką kito, tik aš iki dėžutės gavimo kažkodėl įsivaizdavau, jog Elizabeth Arden firma mane pasieks dekoratyvinės kosmetikos priemonės pavidalu.


2. Missha mėlynių arbatos veido prausiklis (150 ml)
Aprašyme sakoma, kad prausiklis nealergizuoja, puikiai valo ir ypatingai gerai maitina odą, 150 ml kainuoja 6,90 EUR. Šis prausiklis bus pirma mano kosmetikos priemonė, ant kurios rašo, kad ji pagaminta Korėjoje, bus įdomu išbandyti kokybę.


3. Balance me rankų kremas (30 ml)
Na, rankų kremų mano namuose šiai dienai apstu, bet aš kažkodėl ir tikėjausi, kad dėžutėje rankų kremą rasiu vienos ar kitos firmos, tai per daug nenustebau, Nei nudžiugau, nei nusivyliau, išbandysiu. Aprašymas sako, kad kremas tinka tiek rankoms, tiek kūnui ir yra priešraukšlinis, pasižymintis odos maitinimo ir drėkinimo savybėmis. 30 ml kaina 5,45 EUR.


4. Yes to servetėlės veidui valyti (10 vnt)
Dėžutėje radau pakuotę antialerginių servetėlių, tinkančių tiek makiažui nuvalyti, tiek veidui atgaivinti. Skelbiama, kad Yes to produkcija natūrali, be parabenų ir dirbtinių priedų (tai aš dar patikrinsiu). 10 vnt kainuoja 2,63 EUR, 30 vnt. - 5,27 EUR. Kaip tik galvojau, kad reikia įsigyti servetėlių, turėti rankinėje, artėjant vasarai, tad servetėlės mane nudžiugino.


5. Nails Inc.nagų lakas (4 ml)
Paskutinė priemonė, rasta dėžutėje - nagų lakas. Pakuotė maža, bet tai dar ir geriau, nes didesni nagų lakų buteliukai pas mane paprasčiausiai sutiršėja, nespėti sunaudoti, tad tenka juos mesti lauk. Spalva gan įdomi, pavasariška, galbūt netgi mergaitiška, tokios neturiu, tad ir šis radinys manęs nenuvylė. 4 ml kaina 6,44 EUR.


6. Dar mano dėžutėje slėpėsi Missha kremo mėginėlis, apie kurį ne kažką galiu ir tepasakyti, nes aprašymas ant mėginėlio - korėjietiškas, o korėjietiškai aš tikrai nemoku. Nepaisant to, manau, kad smalsumas nugalės ir aš jį išbandysiu. Taip pat gavau spalvinimo atvirutę, kurią įsidėsiu į savo spalvinimo knygą ir prie progos nuspalvinsiu.

Tai ir viskas, ką radau dėžutėje. Apibendrinant galiu pasakyti, kad Miss Lily grožio dėžutė buvo ta, dėl kurios ilgiausiai dvejojau pirkti ar ne, tačiau pasirinkimas pirkti pasiteisino - Miss Lily iš vasario mėnesio dėžučių mane mažiausiai nuvylė. Išvis nenuvylė. Ją gavau paskutinę, tai gal jau buvau nusiteikusi po The Box fiasko, kad ir čia nieko gero nerasiu, bet viskas buvo atvirkščiai. Smagu gauti tai, ko nesi bandęs, smagu susipažinti su naujomis kosmetikos firmomis. Priemonės buvo nenupiltos (kaip The Box), neprapakuotos, nepasibaigusio galiojimo, o tai jau džiugina, kai turi kitokios patirties. Manau, kad lauksiu naujos Miss Lily dėžutės ir vargu ar dėl jos sudvejosiu.

Iki kito karto!

- M -

2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Rituals dušo putos Happy Buddha

Jau ne kartą esu minėjusi, kad prausimosi priemonėms turiu kažkokią maniją, man jų vis negana, vis perku perku ir panašu, kad dar ilgai pirksiu, neatsižvelgdama į tai, kad namie praustis dar tikrai yra su kuo. Taigi, šis įrašas apie dar vieną prausimosi priemonę, pabuvojusią mano duše - Rituals firmos dušo putas Happy Buddha.


Kaina: 50 ml - 4,50 EUR, 200 ml - 8 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse bei internetu www.rituals.lt
Sudėtis: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE.
Apie gaminį iš pardavėjo:
Happy Buddha. Gaivaus apesino ir kedro aromato dušo putos. Mažas lašelis gelio, susiliejęs su vandeniu, akimirksniu pavirsta švelniomis putomis, puoselėjančiomis Jūsų kūną.
Mano įspūdžiai 
Rituals dušo putos kaip prausimosi priemonė putų pavidalu man buvo atradimas, nes iki šiol nesu bandžiusi nieko panašaus. Visada smagu išbandyti kažką naujo, o dar smagiau, kai tos išbandytos naujovės nenuvilia. Pasinaudojusi akcija, nusipirkau šių dušo putų mažają pakuotę (50 ml), kuri idealiai tinka keliaujant dėl savo kompaktiškumo. Tik kažin ar verta paminėti, kad priemonės pakuotė puikiai tinka keliaujant, nes greičiausiai tokio kiekio išleidimas jau iš anksto buvo pagalvotas apie keliones. Pati priemonė man patiko - savo paskirtį (prausti, gerai nusiskalauti ir skaniai kvepėti) atliko, švelni putojanti konsistencija irgi patiko, o apelsinų kvapu man kvepėti galėtų ne viena priemonė, mat aš tiesiog mėgstu šį kvapą ir taškas. Ar rekomenduoju? Žinoma. Ar pirksiu dar? Greičiausiai, tik reikės akcijų palaukti, nes, 4,50 EUR už kelioninę 50 ml pakuotę, nėra labai maži pinigai, ypač, jei dar neina atsikratyti įpročio visas kainas mintyse konvertuoti į apytikslę buvusios valiutos skaitinė išraišką. Per akciją, jei gerai pamenu, už šias putas mokėjau apie 2 EUR, o tokią sumą išleidus, širdies tikrai neskauda. Galima ir sau prisipirkti, ir dovanoms pačiupti.

Dėkoju, kad skaitėte ir iki kito karto!

- M -

Sausas plaukų šampūnas iš "Batiste"

Šįkart pakalbėkime apie procedūrą be kurios neapsieiname nei vienas - plaukų trinkimas. Šampūnų, kaip jau žinome, parduotuvėse galima įsigyti kokių tik nori - ir atstatančių, ir drėkinančių, ir maitinančių ir visokių kitokių -inančių. Yra ir visai kitokių šampūnų, visai kitokios konsistencijos, tinkančių situacijoms ''pramigau į darbą", "išvykau pastovyklauti į gamtą" ir pan. Taip, taip, kaip jau turbūt supratote, omenyje aš turiu sausuosius plaukų šampūnus. Jei dar konkrečiau, tai būtent sausąjį plaukų šampūną iš "Batiste".


Rinkoje šie šampūnai tikrai nebėra naujiena, bet aš juos atradau visai atsitiktinai, kai iš užsienio atostogų į Lietuvą grįžusi draugė parodė ir parekomendavo. Prisipažinsiu, pradžioje tikrai gan skeptiškai į jį žiūrėjau, nes plaukų higienos atžvilgiu esu gan konservatyvus žmogus. Skeptiškumas baigėsi kai draugės Batiste išbandžiau. Išbandžiau ir jau sekančią dieną išsiunčiau vyrą į parduotuvę ieškoti man sauso šampūno, nes man, kaip ir daugumai moterų, būna atvejų, kad reikia kažkur lėkti, ar nelauktai priimti svečius, o plaukams būna ne plovimo diena.
Taigi, apie Batiste. Aš įsigijau ir naudoju Batiste "Original", bet jų šios firmos yra ir daugiau rūšių, tad nesunkiai sau mėgstamą išsirinktų kiekviena. Šampūnai yra purškiamuose flakonėliuose (panašiuose kaip kad būna purškiami antiperspirantai), o flakonėliai būna dviejų talpų - 50 ml ir 200 ml. Draugės duotas išbandyti 50 ml, vyras, paskaičiavęs kaip pigiau išeina, man nupirko 200 ml. Tūrio atžvilgiu, 200 ml pakuotę pirkti apsimoka labiau, tačiau 50 ml labiau patogu įsimesti į rankinę ar į krepšį kažkur keliaujant. 50 ml kainuoja 1,99 EUR, o 200 ml - 4,99 EUR. Įsigyti galima daugelyje kosmetika prekiaujančių vietų, maniškis pirktas iš Eurokos.


Apie Batiste:

Sausas šampūnas  panaikina riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio ir tai atliekama be jokio vandens. 
„Batiste“- sausų šampūnų linija, kuri gelbėja plaukų priežiūroje. Tai puikus sprendimas neturint laiko, tačiau norint šukuoseną išlaikyti purią ir gyvybingą. Efektyvu, greita ir paprasta!
Naudojimas: Prieš naudodami gerai suplakite. Laikydami 30cm atstumu purkškite ant plaukų šaknų. Pirštų galais masažuokite plaukų šaknis tolygiai paskirstydami šampūną. Iššukuokite plaukus ir suformuokite šukuoseną.

Sudėtis:
Butane, Isobutane, Oryza sativa starch, Propane, Alcohol denat, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl benzoate, Distearyldimonium chloride, Cetrimonium chloride.

Paskaičius ir įvertinus sudėtį, sausas šampūnas prie ekologiškų toli gražu nebūtų priskiriamas, nes sudėtyje esantys komponentai gali alergizuoti, dirginti akis, plaučius, ilgai ir dažnai naudojant pati plauką ir galvos odą tikrai sausins ir alins, tačiau jei su saiku naudojamas, didelės žalos nepadarys.
Ar man patiko? Patiko, tačiau nei pati jo naudojimu piktnaudžiauju, nei Jums siūlau. Priemonė nėra brangi, puikiai atšviežina plaukų išvaizdą kuriam laikui ir yra patogi turėti krepšyje kažkur keliaujant, kur nebus galimybės išsiplauti plaukų įprastu būdu, taip pat puikiai pagelbėja kai reikia kažkur skubėti ir nesinori patirti to nemalonaus jausmo, kai tenka stresuoti ir raudonuoti dėl neplautų plaukų. Visgi, kad ir kaip patogu būtų plaukus trinkti sausuoju būdu, įprastas būdas -skystas šampūnas plius vanduo, Jūsų (ir mano) plaukams yra kur kas sveikesnis.

Iki kito karto!

- M -
 
 
 

The Balm of Your Hand makiažo paletė

Paskaičius mano kol kas tik penkis parašytus įrašus, jau galima susidaryti įspūdį, kad pas mane vonioje ir kosmetinėje yra tik priemonės prausimuisi ir tai, ką gaunu spontaniškai užsisakiusi kokią kosmetikos staigmenų dėžutę. Taip tikrai nėra, turiu ir dekoratyvinės kosmetikos, todėl kaip įrodymą pateikiu įrašą apie The Balm of Your Hand makiažo paletę. Iki šios paletės The Balm produkcijos nebuvau bandžiusi, bet www.topbeauty.lt parduotuvėje jau kuris laikas gundžiausi šios firmos spalvingomis ir nuotaikingomis pakuotėmis ir vieną dieną tiesiog nesusilaikiau - užsisakiau ir aš. Juolab, kad aprašymas skelbė, kad ši paletė yra limituoto leidimo. Nesusilaikymas kelių dienų bėgyje netruko pasiekti mano namus kurjerio su siuntiniu pavidalu ir šiandien jau galiu su Jumis pasidalinti savo įspūdžiais.


Kur galima įsigyti: www.topbeauty.lt
Kaina: 39,50€
Paletėje rasite:
● Hot Mama blush
● Instain Long Wear Blush
● Cabanaboy Blush
● Bahama Mama Bronzer
● Insane Jane eyeshadow/the Shady Lady palette
● Mischievous Marissa fr/the Shady Lady palette
● Sexy eyeshadow/Nude Tude Palette
● Lead Zeppelin eyeshadow from Balm Jovi
● Mary-Lou Manizer highlighter
● Caramel cheek & lip cream
● BalmGirls Mia Moore Lipstick


Paėmusi The Balm paletę į rankas aš ja smarkiai smarkiai susižavėjau. Ką čia susižavėjau, aš ją įsimylėjau ir jau koks geras mėnuo ja džiaugiuosi kaip mažas vaikas saldainiais. Visų pirma, The Balm iš kitų išsiskiria savo linksmomis, "skaniomis" pakuotėmis, bei nenuobodžiais, savitais pavadinimais. Kitas dalykas, ši paletė labai patogi įsimesti į rankinę ir nešiotis su savimi - vienoje vietoje yra dvi spalvos lūpų dažų (šviesesnė dienai, tamsesnė vakarui), akių šešėliai, skaistalai ir žymusis Mary-Lou Manizer highlighter'is, kurį galima naudoti keleriopai - tiek kaip šešėlį, tiek kaip įšviesintoją kontūruojant. Paletėje esantis veidrodėlis taip pat nepamaišo, nebereikia atskirai dėtis kito į kosmetinę rankinėje. Iki  pilnos laimės trūktų tik šepetėlio viskam tepti, na bet nereikia norėti per daug, taip? Na, bet paletės gražumas gražumui, priemonių universalumas universalumui, o pati The Balm of Your Hand būtų visiškai neverta savo pinigų, jei priemonės, sudėtos į ją nebūtų kokybiškos. Kokybė turbūt mane labiausiai ir sužavėjo. Spalvų pigmentacija - superinė, ant odos dengiasi lengvai, nereikia n kartų tepti, kad matytusi norimas spalvos intensyvumas, šešėliai dienos eigoje nesubėga, taip pat tepant su teptuku gan gerai sklaidosi, žinant, kokia dar neįgudusi, bet labai norinti įgusti mano ranka.
Pabaigai pasakysiu, kad jei reikėtų šį produktą vertinti dešimtbalėje vertinimo sistemoje, užsimerkusi ir nedvejodama duočiau 10 balų. The Balm of Your Hand yra pirmasis mano produktas iš The Balm, bet tikrai ne paskutinis, nes jau esu į savo wish list'ą įsitraukusi dar bent 3 jų priemones.

Ačiū, kad skaitėte. Iki kito karto!

- M -

2016 m. kovo 1 d., antradienis

Vyšnių žiedų duetas iš L'occitane

Su prasidėjusiu kalendoriniu pavasariu atsirado truputėlis laiko prisėsti prie kompiuterio ir parašyti bent vieną įrašą. Šį kartą apie praėjusios Valentino dienos dovanas nuo vyro. Prisipažinsiu, mes su vyru nesame dideli romantikai, todėl tomis progomis, kuriomis dovanojame vienas kitam kažką, dovanos būna praktiškai panaudojamos. Ši Valentino diena buvo ne išimtis - vyras gavo rinkinuką iš Rituals, o aš rinkinuką iš L'occitane. Manasis dovanų maišelis vos pradarius pakvipo šiltais orais - maišelyje gulėjo L'oocitane vyšnių žiedų dušo želė "Folie Florale" bei to pačio pavadinimo bei kvapo kūno pienelis. Kiek save pamenu, aš niekada negalėdavau ramiai praeiti pro higienos skyrius, turėdavau apčiupinėti ir išuostyti visas dušo želė, visus muilus ir šampūnus. Čia kaip kokia priklausomybė, tik ta tokia nepiktybinė (mano piniginė taip nemano). Dušo želė pas mane šiuo metu yra tiek, kad pusę giminės galėčiau numaudyti. Nors esu skaičiusi, kad pagal etiketą, higienos priemonių nevalia dovanoti, tai lyg ir prastas skonis, bet bala nematė tą skonį šiuo atveju, nes man tokios dovanos yra prie geresnių.
Na, bet gana apie dovanas, grįžkime prie L'occitane. Mano gautas priemones galima įsigyti L'occitane parduotuvėse arba www.loccitane.com, jų kaina: kūno pienelio (250 ml) - 23 EUR, o dušo želė (250 ml) - 14,50 EUR.


Trumpa citata apie "Folie Florale" seriją:
Kai ateina pavasaris ir gamta sprogsta naujam gyvenimui, vyšnių šakos pasipuošia baltučiais žiedais. Kaip gėlių fejerverkai jie įžiebia Provanso sodus ir akina nepaprastu grožiu. Sprogstančios gėlės dovanoja ne tik nuostabų grožį, bet ir kibirkščiuojantį aromatą.

Mano įspūdžiai 

Vargu ar apie L'occitane reikia daug rašyti, nes kas bandė jų produkciją, tikrai žino, kad visos jų priemonės geros, kvapai vienas už kitą maloniau nuteikiantys nosis, o "Folie Florale" - ne išimtis. Aš, tiesą sakant, dušo želėms didelių reikalavimų nekeliu. Dušo želė paskirtis yra gerai plauti, pakankamai, bet ne per daug putoti, gerai nusiskalauti ir skaniai kvepėti. Atrodo, viskas paprasta ir visos dušo želė turėtų tai daryti, bet deja, kartais būna ne visai taip - kitų dušo želė kvapas prausiantis turi specifinį cheminį kvapą, kurį galima užuosti ir jei aš tą kvapą užuodžiu, daugiau tos priemonės nebeperku. L'occitane to cheminio, erzinančio kvapo neturi, tad dušo želė vertinu puikiai ir mielai įsigyčiau dar kartelį (arba laukčiau kol vėl vyras ras progą man ją padovanoti). Vyšnių žiedų kvapas puikiai tinka pavasariui, nes šylant orams, dažna renkamės priemones, turinčias gėlių aromatą. Putoja pakankamai, nusiplauna gerai, o išsimaudžius, kvapas dar kurį laiką išlieka ant odos. Kūno pienelis maloniai tepasi į odą, greitai susigeria, nepalikdamas riebumo pojūčio, gerai drėkina, kvapas taip pat greitai nenugaruoja nuo odos. Minusai? Ko gero, tik kaina, nes jei kalbant apie dušo želė, tai kasdieniam prausimuisi 14,50 EUR nėra maži pinigai, na, bet iš kitos pusės žiūrint, gi tai L'OCCITANE, o jų produkcija bent jau man tikrai verta kiekvieno išleisto euro.

O kokias L'occitane priemones mėgstate Jūs? Ką rekomenduotumėte? Lauksiu komentarų.

- M -

2016 m. vasario 26 d., penktadienis

The Box beauty edition dėžutė

Praėjus šešioms dienoms po džiaugsmo, jog spėjau užsisakyti pirmąją The Box staigmenų dėžutę (skelbta, kad jų buvo išleista viso labo tik 60), šiandien sulaukiau kurjerio skambučio, kad jau tuoj tuoj galėsiu džiaugtis dėžutės išpakavimo procesu. Ir aš tikrai džiaugiausi. Džiaugiausi, kai pamačiau, kad dėžutė, skirtingai nuo Grožio Draugo dėžutės, siunčiant buvo atskirai įpakuota, todėl mane pasiekė graži ir nenutrinta. Tai turbūt ir buvo viskas, dėl ko aš galėjau pasidžiaugti išleidusi 20 EUR už dėžutę + 3 EUR už siuntimą. Na, bet apie viską nuo pradžių.


Kaip dėžutę pristatė pardavėjas www.thebox.lt:

"Kiekvieną moterį džiugina staigmenos, o dabar Jus nustebinti nori The Box specialaus leidimo dėžutė Beauty Edition.Šioje dėžutėje rasite įvairių kūno ir plaukų priežiūros priemonių, o taip pat ir dekoratyvinės kosmetikos. Rinkinį sudaro pilni produktai ir mėginėliai. Iš viso 5 pilno dydžio produktai, taip pat travel dydžio produktas, veido priežiūros aksesuaras bei 4 mėginėliai. Dėžutėje dalyvauja nurodyti ir kiti prekiniai ženklai. Išbandykite dar neatrastus produktus, rekomenduokite draugėms ir dalinkitės dėžučių turiniais socialiniuose tinkluose!"
Dalyvaujančių firmų sąrašas: 
Ką gavau aš



Bourjois
Pamačiusi šios firmos logotipą, aš tikrai mažų mažiausiai galvojau apie pincetą, bet būtent jį ir gavau. Nuvylė? Iš dalies, nes tikėjausi kažko iš dekoratyvinės kosmetikos, o gavau pincetą, tačiau per daug skųstis negaliu, nes savo turėtą kažkur pamečiau, taigi daiktas nenaudojamas nebus.

Nivea
Hmm, na kas nori sumokėjęs pinigus už staigmenų dėžutę rasti joje tai, ką ir netyčia galima rasti bet kuriame prekybcentryje nuėjus pirkti maisto? Niekas. Aš irgi nenorėjau, bet radau. Radau kremą, bet blogiausia šitoje vietoje visai ne tai. Blogiausia tai, kad tas kremas, vietoje ant pakuotės žadamų 50 ml, tikrai tiek tūrio neturi, nes kremo ten tėra tiek, kiek matosi nuotraukoje prie mano piršto. Kur likęs, neklauskit...


Sally Hansen
Deja, bet manojoje dėžutėje šios firmos nebuvo nė kvapo.

The Body Shop
Aš labai mėgstu The Body Shop produkciją. Tikrai. Mano dėžutę pradžiugino (tiek kiek gali pradžiuginti kelioninė pakuotė) šios firmos dušo želė. Dušo želė man niekada nebus per daug, taigi dėl šio produkto nesiskundžiu.

Marks & Spencer
Ši firma mano dėžutėje sudalyvavo kūno ir rankų losjono pavidalu. Būtų pusė bėdos, bet losjonas keliaus į šiukšlių kibirą, mat pasibaigusio galiojimo priemonių aš nenaudoju (ir Jums nesiūlau). Ar nuvylė? Netgi labai...


Regene
Iš Regene radau tris mėginėlius: šampūno, balzamo bei šampūno nuo plaukų slinkimo. Mano plaukai po antrojo vaiko gimimo kaip tik pradėjo slinkti, tai mielai išbandysiu, bet vargu ar pajusiu poveikį iš vieno išsiplovimo.

Rimmel
Akių makiažo valiklis. Greičiausiai sunaudosiu. Negi mesi, kai pinigai sumokėti, bet iš Rimmel taip pat tikėjausi dekoratyvinės kosmetikos priemonės, o ne valiklio.

w7
Ši firma manojoje dėžutėje nesudalyvavo.

Maybelline
Sprendžiant iš ryškiai šokoladinės lūpų blizgio spalvos, kurį radau atidariusi dėžutę, tai ko gero tai spalvai buvo taikomas labai didelis nukainojimas dėl prasto perkamumo. Mesti gaila, naudoti ranka nekyla. Ar patiko sakyti turbūt ir neverta.

L'oreal
Deja, bet mano dėžutę ir ši firma aplenkė. Nei pilnos pakuotės, nei mėginėlio. Ačiū ir už tai.

7th Heaven
Ir šios firmos nieko neradau.

P.S.
Jau net nepatogu ir sakyti, bet ir P.S. man nieko nepaliko.

Nors dalyvaujančių firmų sąraše paminėta nebuvo, bet dėžutėje radau Himalaya kūno šveitiklį, Macadamia plaukų kaukę (mėginėlis) bei Milka šokoladą.

Apibendrinant galiu pasakyti, kad jei Grožio Draugo dėžutei dar gal ir duosiu antrą šansą pasitaisyti, tai The Box nuvylė ant tiek, kad ranka nekils daugiau sakytis jų antrosios dėžutės. Kodėl? Ogi todėl, kad pasibaigusio galiojimo ir nupiltos priemonės parodo, kad pardavėjas mažų mažiausiai negerbia kliento ir į dėžutę sudeda mestinus produktus. Beto, pagal ką buvo dėliojamos priemonės į dėžutes taip ir neaišku, mat iš visų šiandien internete matytų kitų The Box dėžučių, manoji atrodė bene prasčiausiai. Aš tikrai iš The Box tikėjausi daugiau, nes tai buvo jų pirmoji dėžutė, debiutas, ir tai turėjo būti kažkas, kas paskatintų norėti ir antrosios dėžutės, bet jų debiutas panašu, kad išėjo labai nevykęs. Toks jausmas, kad ką pigiausio rado, su ant ribos esančiu galiojimu, tą ir išsiuntė. Negražu, vaje kaip negražu ;)

Gal ir Jūs pirkote The Box dėžutę? Jei taip, kviečiu pasidalinti savo įspūdžiais komentaruose.

- M -



2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

Grožio dėžutė Nr.5

Užvakar mane pasiekė taip laukta Grožio dėžutė Nr.5. Tai jau penktoji www.groziodraugas.lt dėžutė, tačiau man ji - pirmoji. Apžvalgą planavau parašyti dar tą pačią dieną, tačiau šeima mano planus truputį pakoregavo, tad pasinaudojusi posakiu "Geriau vėliau, nei niekada" rašau dabar.


Pirmiausia susipažinkite su daug žadančiu dėžutės pristatymu pardavėjo internetinėje parduotuvėje:
GROŽIO DĖŽUTĖ
  • Grožio Dėžutė yra kosmetikos ir grožio rinkinukas, specialiai sukomplektuotas staigmenai.
  • Grožio Dėžutėje dalyvauja žinomi kosmetikos prekių ženklai bei nauji gamintojai.
  • Pilno dydžio produktai, mėginukai, dovanėlės bei įvairūs kuponai.
  • Dėžučių turiniai atrenkami atsitiktine tvarka, bet visi stebinantys.
  • Galite užsisakyti sau ar (slapta) nusiųsti mamai, sesei, draugei – jų adresu!
  • Grožio dėžutės turinys yra paslaptis, kuri bus atkleista, kai dėžutės bus išparduotos ir išsiųstos.
  • Po dėžutės turinio atskleidimo bei dėžučių išsiuntimo negalima užsisakyti grožio dėžutės.
DĖŽUTĖS VERTĖ
Grožio dėžutė kainuoja 20 €, tačiau jos vidutinė vertė yra 50 €.
PRISTATYMAS
Grožio dėžučių užsakymai priimami visą mėnesį iki 02.29. Po visų dėžučių pardavimo, staigmenos vienu metu yra išsiunčiamos pirkėjoms.
Grožio Draugas pasilieka galimybę išsiųsti visas 400 vienetų grožio dėžutes anksčiau, jei jos yra išpirktos. Taip suteikiame Jums galimybę gauti dėžutes anksčiau! Taip pat, išsaugome dėžučių paslaptį, nes jas gausite vienu metu ir pirmosios pirkėjos jos neatskleis.
SU GROŽIO DĖŽUTE – GROŽIO POKYČIAI
Sakoma, jog didžiausi stebuklai prasideda tada, kai išeini iš savo komforto zonos. Tad pradėkime nuo mažų pokyčių! Vis dar abejoji ar verta įsigyti? Tad paklausk savęs: ar kelionėse visada verčiau renkiesi patikimas vietas, ar stengiesi išbandyti kažką naujo? Ar vietoj pažįstamo Mcdonaldo maisto svetimoje šalyje pasirenki šalies tradicinį patiekalą? Ar visgi vietoj komfortiško gulėjimo ant gulto prie viešbučio baseino renkiesi smelėtą paplūdimį prie jūros ar vandenyno? Spėjame, kad atsakymas į šiuos klausimus buvo „TAIP“!
Tai kodėl nepamiršus standartų savo kasdienybėje ir nepasinėrus į nežinomybę atsiveriančias galimybes? Numok ranka į tai, kas pažįstama ir pagaliau pabandyk kažką nauja! Maži pokyčiai, gali tave maloniai nustebinti, o senus įpročius gali išstumti nauji!
DALYVAUJANTYS KOSMETIKOS GAMINTOJAI
Dėžutė


Taigi, ką gi man atvežė kurjeris? Ogi mažą raudoną dėžutę, kurią įteikdamas sakė "Nežinau kas čia, bet šiandien vien jas ir tevežioju". Pirmas įspūdis apie pačią dėžutę šiek tiek nuvylė, mat dėžutė buvo jau nutrinta transportuojant ir tiesiai ant jos buvo užklijuota siuntimo informacija. Tikėjausi, kad dėžutė bus kažkaip atskirai supakuota ir pateikta, o ne...tiesiog taip. Na bet ne tai svarbiausia, svarbiausia tai, kad jos viduje. Mane nepaprastai žavėjo pati paslaptis, tai, kad su priemonėmis susipažinsiu tik po dėžutės atidarymo. Grožio draugas pristatydamas dėžutę nurodė kokie prekiniai ženklai dalyvauja, tačiau aš ne visus juos žinojau ir specialiai neieškojau informacijos, kad būtų dar didesnis netikėtumas. Per šias kelias dienas pačių gaminių dar neišbandžiau, tad aprašysiu tik tai, ką radau dėžutėje ir kaip mane nudžiugino/nuvylė gaminiai:

1.MOSHI braškinis kūno šveitiklis "Karma is a bitch"  (250 ml).
Kaina: 11 EUR
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Įspūdžiai: Nors dar neįšbandžiau, tačiau radusi MOSHI kūno šveitiklį dėžutėje tikrai nenusivyliau. Mano nenusivylimas turi kelias priežastis - visų pirma, šiai dienai mano vonios kambaryje nėra jokio kūno šveitiklio, o visų antra, man patiko neerzinantis priemonės braškių kvapas bei konsistencija, kuri turėtų savo paskirtį (šveisti kūną) atlikti nepriekaištingai. Beje, man labai patiko šveitiklio pakuotė bei pavadinimas.

2. Rankų ir nagų balzamas SebaMed (75 ml).
Kaina: 9,75 EUR
Kur galima įsigyti: www.eurovaistine.lt
Įspūdžiai: Faktas, kad savo abiems vaikams prieš gimstant į kraitelį pirkau šios firmos prausiklius, parodo, kad man SebaMed produkcija patinka. Prausikliams dedu pliusą, tačiau dėžutėje radau rankų balzamą. Negaliu sakyti, kad radinys labai nudžiugino, ar labai nuvylė, tačiau rankų kremų aš turiu ne vieną, tad šį atidaviau naudoti savo tėčiui, turinčiam labai jautrias rankas. Jei balzamas tėčio rankų nesualergizuos, turėtų spėti jį sunaudoti iki jo galiojimo pabaigos, kuri, deja, bet neilga, tik iki šių metų liepos mėnesio. Neneigsiu, trumpas produkto galiojimo laikas nuvylė, nes susidarė įspūdis, kad su grožio dėžučių pagalba buvo "iškištos" besibaigiančio galiojimo priemonės.


3. MOSSA naktinis veido kremas (50 ml).
Kaina: 15,90 EUR
Kur galima įsigyti: www.moosacosmetics.com
Įspūdžiai: Apie MOSSA kompaniją bei jos produktus iki dėžutės gavimo dienos aš, tiesą sakant, neturėjau jokios informacijos, tad šis produktas manęs nenuvylė, o ar nudžiugins, bus matyti ateityje, kai jį išbandysiu. Kremo informacija informuoja, kad MOSSA turi Ecocert sertifikatą, kas turėtų reikšti, jog kremo sudėtis bus gan draugiška. Anot reklamos, tai šis kremas, dėka Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgščių, gervuogių aliejaus bei antioksidantų iš gervuogių per naktį turėtų mano odą maitinti bei saugoti nuo senėjimo. Na, laikas parodys.


 4. The Konjac Sponge veido valymo kempinėlė (1 vnt).
Kaina: 13,90 EUR
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Įspūdžiai: Nenusiminiau radusi veido valymo kempinėlę savo dėžutėje, nes vėlgi, aš tokio dalyko dar nesu turėjusi ir bandžiusi, tad bus puiki proga susipažinti. Pažiūrėjus į gan nemažą prekės kainą, vargu ar būčiau kada susigundžiusi ją nusipirkti šiaip, juolab, kad kempinėlė tikrai ne amžina (kempinėlės galiojimo laikas 2-3 mėnesiai). Nededu Konjac Sponge į lentynos galą, nes artimiausiu metu planuoju ją išbandyti,


5. Fresh Therapy nagų lako valymo servetėlė (1 vnt.).
Kaina: 1 EUR
Kur galima įsigyti: www.freshtherapies.com
Įspūdžiai: Fresh Therapy servetėlę dedu į stalčiuką, kur ji kantriai lauks savo šlovės minutės (arba kelių), kai man teks kur nors važiuoti, kur gali tekti pasinaudoti nagų valymo priemone, tačiau visos nagų lako valiklio bonkutės nesinori dėtis. Nors servetėlės nebandžiau, bet manau, kad nagų laką ji nuvalys, tačiau vargu ar aš ją pirkčiau. Nepirkimo priežastis akivaizdi - kaina.


6. "Sana Beauty"Estetinės Kosmetologijos Instituto nuolaidos kuponas (1 vnt.)
Kuponas siūlo išbandyti kompiuterinę odos analizę už 20 EUR (vietoj 45 EUR), tačiau ši paslauga yra Kaune, o į Kauną artimiausiu metu vykti neplanuoju, tad kupono neišnaudosiu.

7. "Golden Rose" trio: "VISION" raudoni lūpų dažai (4,2 g), nagų lakas, akių kontūras "Cat's Eyes Liner" (6 ml)
Kaina: Lūpų dažai 2,04 EUR, nagų lakas 1,95 EUR, akių kontūras 3,18 EUR
Kur galima įsigyti: www.goldenrose.lt
Įspūdžiai: Dar prieš gaunant dėžutę, "Golden Rose" prekinis ženklas dėžutėje buvo mažiausiai laukiamas. Tiesą pasakius, dar iki dėžutės užsakymo aš pamačiusi, jog ši firma dalyvauja projekte, minutei suabejojau ar verta sakytis pačią dėžutę, tačiau smalsumas nugalėjo. Kiek skaičiau komentarus internete, tai ne aš viena jų produkcijos baidžiausi, nes bent jau man, tai "Golden Rose" produkcija, tai tokia produkcija, kurios nei naudoti norisi, o ir dovanoti kažkam gėda. Kol kas pabandžiau išpakuoti tik lūpų dažus ir nors ant lūpų dar netepiau, bet pats lūpdažio kvapas ir nevilioja išbandyti, nes primena laikus, kai mokyklos laikais pirkdavau pigią kosmetiką iš kioskelio prie autobusų stoties... Akių kontūras ir nagų lakas (jo bent jau spalva graži), tikiuosi, bus mažiau nuvylę šios firmos gaminiai.


Dauguma dėžutėse rado ir "Golden Rose" micelinio vandens mėginuką, tačiau pas mane jo nebuvo, tad ir pasakyti neturiu ko.

Pabaigai

Ar pateisino lūkesčius pirmoji gauta Grožio dėžutė? Ir taip, ir ne. Ar pirksiu sekančią Grožio dėžutę? Šiai dienai galvoju, kad gal reikėtų susilaikyti, nes laukiu ateinant kitos kompanijos dėžutės, tačiau pasirodžius naujai Grožio dėžutei, gali būti, kad aš tiesiog moteriškai nesusilaikysiu ir duosiu Grožio draugui antrą šansą.

2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Vienetinės serijos "RASA" rankų kremas

           Labas!

    Nutaikiusi laisvą minutę kai vaikai miega, prisėdau rašyti savo antrojo įrašo (po jo, visų sekančių įrašų pažadu nebevardinti trečiaisiais, ketvirtaisiais ir t.t.). Pridariau produktų nuotraukų, bet niekaip negalėjau apsispręsti nuo ko pradėti rašyti. Apsispręsti negalėjau iki vakar, kai Eurokos parduotuvėje atsitiktinai pamačiau "Rasos" rankų kremą. Ne bet kokį, o vienetinės serijos mandarinų aromato matinamąjį rankų kremą, ant kurio puikuojasi stilistės Agnės Jagelavičiūtės pavardė. Apie šį kremą jau buvau skaičiusi internete daug gerų atsiliepimų, bet pačio kremo parduotuvėse rasti jau nesitikėjau, nes tarp tų gerų atsiliepimų ir liaupsių (tikrai pagrįstų) taip pat klaidžiojo komentarai su apmaudu, kad moterys ir merginos niekur neberanda jo pirkti. Visgi, aš esu tarp tų laimingųjų, spėjusių įsigyti tūbelę kremo. Na gerai, ne tūbelę, o tris, nes kiek radau, tiek pasičiupau - bus ir man, ir dovanoms (arba viskas man).

            Pacituosiu trumpą kremo aprašymą:
       
            Ar jauti, kaip skaniai kvepia grožis?
            Mažoje juodoje tūbelėje - gražių rankų paslaptis.
            Avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo                         šerpetojimo.
            Rankų oda taps viliojančiai švelni bei ypatingai kvapni. Priemonė nepalieka lipnumo                     jausmo.
            Patikrinta dermatologų."          

            O štai ir kremo sudėtis

 Nepasakyčiau, kad anksčiau labai jau sąžiningai naudodavau rankų kremus - turėti turėdavau, bet dažnai nerasdavau laiko jais pamaloninti savo rankų, mat su jais man kaip ir su nagų lakais - tiek vienu išsitepus, tiek kitu nusilakavus, atsirasdavo iškart krūva neatidėliotinų reikalų ir viską aplink ištepdavau. O ir šįkart, "Rasą" nusipirkau veikiau teigiamų atsiliepimų internete paveikta, parsinešiau namo ir pasidėjau. Namie kremą išbandžiau antra, nes pirmasis ją išbandė mano vyresnysis sūnus, kuriam tikrai metų dar ne tiek, kad kremais rankas tepti (2,5). Pačiupęs kremo tūbelę, vaikas rankas pasitepė vos vos ir iškart puolė uostyti (vyresnėlis bus šitoje vietoje į mane turbūt, nes kaip ir aš nepraeina pro higienos priemones jų nepauostęs...po tris kartus), kvapas labai greitai pasiekė ir mano nosį ir...ir tada prasidėjo mano ir šio kremo labai puikūs santykiai, kurie panašu bus ilgalaikiai, nes tūbeles, priminsiu, aš turiu tris ir su kiekvienu rankų patepimu, noras likusias dvi kažkam dovanoti, blėsta. Kremas - nuostabus, Nemeluoju. Man niekas už tai nesumokėjo, tai aš sumokėjau už visas tas tris kremo pakuotes ir man negaila nei vieno išleisto cento. Tekstūra lengva, maloni, kvapas toks saldus saldus, ne cheminis, natūraliai kvepiantis. Man asmeniškai kvapas asocijuojasi su namais, Kalėdiniu laikotarpiu (čia vis dėl to mandarinų kvapo, be kurio retos Kalėdos praeina pas mus, ir netik pas mus, ko gero), bet net ir praėjus visoms šventėms šio kremo nesinori statyti į lentynos kamputį. Žodžiu, šiemet mūsų Kalėdos kvepėjo tikrais, valgomais mandarinais, o mandarinų aromato "Rasa" rankų kremu kvepės...Velykos.

Taigi, mielosios, jei kartais pamatytumėte kokioje parduotuvėje (aš, pasikartosiu, radau Eurokos) šį kremą, galite pirkti nedvejodamos, tikrai vargu ar pasigailėsite, nes viskas jame puiku: geras kvapas, paprasto, bet kartu tikrai neprasto dizaino pakuotė ir tai kaip maloniai jis tepasi ir greitai, nepalikdamas riebumo pojūčio, įsigeria į odą. 
         Jei parduotuvėse rasti nepavyktų, bet vistiek norėtumėte įsigyti, tai mačiau, jog BIOK                  el.parduotuvėje http://eparduotuve.biok.lt/lt/ jo dar yra. Kaina 2,49 EUR.

         Ačiū, kad skaitėte ir iki kito karto!
       

        - M -
 ,

2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Le Couvent Des Minimes siurprizų dėžutė (VASARIS)

Sveiki!

Neseniai, klaidžiodama internete atradau naujieną (turbūt naujiena tai buvo tik man) - grožio dėžutes (beauty box). Susigundžiau tokia paslaptinga dovana sau (kas be ko, dovanoti galima netik sau), kai užsisakai dėžutę ir kas joje sudėta sužinai tik gavusi ir išpakavusi dėžutę. Pirmai pradžiai užsisakiau dvi - vieną iš www.groziodraugas.lt, kitą iš www.cdstyle.lt. Pastarąją jau gavau, todėl skubu su jumis pasidalinti įspūdžiais bei atsiliepimais. Tiesa, reikėtų paminėti, kad siurprizų dėžutė buvo ne visai dėžutė, o veikiau siurprizų maišelis, nes supakuota buvo į maišelį. Nieko tokio, galbūt dėžutės buvo pasibaigusios, o ir domino mane labiau ne pakuotė, o turinys.


Taigi, sulaukusi kurjerio ir išpakavusi siuntinį, turėjau progą susipažinti su "Le Couvent Des Minimes" produkcija. Pardavėjo puslapyje susižavėjau produktų aprašymu, bei patraukliomis akiai pakuotėmis. Le Couvent Des Minimes - prancūziška kosmetika, sukurta pagal vienuolių receptus, apie kurią pardavėjas rašo:
"Le Couvent des Minimes" – veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonės, pagamintos pietų Prancūzijoje, Mane. „Le Couvent des Minimes“ produktų sukūrimą įkvėpė receptai, kuriuos daug metų naudojo ir  tobulino Mane vienuolyno vienuolės ir pranciškonų misionieriai. Todėl šiuose produktuose rasite laiko patikrintus, natūralius ingredientus ir senuosius fitoterapijos ir aromaterapijos receptus. Kiekvienas kremas, šampūnas ar balzamas – tai natūralus, kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų šaltinis, praturtintas ne tik gydomosiomis savybėmis, bet ir dalele meilės, rūpestingumo, kuris gydo kūną ir sielą. Siekiant išsaugoti vienuolyno unikalumą, produktai dekoruoti senovinėmis graviūromis.
Staigmenų dėžutėje (maišelyje) radau tris produktus iš naujos "The Botanical Cologne of Serenity" linijos - dušo želė (200 ml), rankų kremą, bei atpalaiduojantį pagalvių purškiklį.Tai pagrindiniai trys produktai, įeinantys į rinkinį, o kaip papildomi buvo pridėti keli kitų gaminių mėginėliai, kuriuos taip pat sunaudojau ir ketinu pasidalinti su jumis savo pastebėjimais ir nuomone. Paskutinis maišelyje rastas dalykėlis buvo popierinė balta rožė, kurios panaudoti nepanaudosi, bet turinio ji anaiptol nepagadino, greičiau netgi papuošė ir padarė labiau panašų į dovanėlę - staigmenėlę.
Na o dabar trumpai apie kiekvieną gaminį.

Dušo želė


Turiu prisipažinti - turiu kažkokią silpnybę prausimo priemonėms, man jų vis negana, galėčiau visą vonios kambario spintelę prikrauti įvairiais prausikliais ir vistiek parduotuvėse dairyčiausi darrr :) Dėl savo didelio pomėgio prausikliams, pirma apžvelgsiu dušo želė, nes ją pirmąją ir išbandžiau. Aprašymas sako, kad ši dušo želė švelniai prausia ir subtiliai pakvėpina levandų, bergamočių bei mandarinų ekstraktais, bei nesausina odos. Ką galiu pasakyti? Ogi tai, kad aprašymas nemeluoja. Švelni konsistencija, aiškiai jaučiamas (jautrioms nosytėms gal netgi per daug jaučiamas) aromatas, prausimosi ritualą pavertė tikru atpalaiduojančiu malonumu. Išėjusi iš dušo dar tikrai kurį laiką jaučiau kaip skaniai kvepia oda, tačiau kvapas nebuvo per daug stiprus, nes nesuerzino net mano sūnaus, kuris dar maitinasi mamos pienu. Išvada - ši dušo želė man tikrai patiko. Vienintelis minusas, tai gan nemaža kaina (200 ml kainuoja 10 EUR), bet manau mes visos esame vertos retkarčiais pasilepinti, arba būti palepintos savo mylimųjų.

Rankų kremas


Nemeluosiu - rankų kremo pakuotės dydis (10 ml) gerokai mažesnis, palyginus su pakuotėmis, kurias anksčiau esu turėjusi. Tai tokia mini pakuotė, kurią labai smagu nešiotis su savimi rankinėje, nes užima labai mažai vietos. Pats kremas malonaus levandų ir mandarinų kvapo, o dėka jame esančio taukmedžių sviesto, rankų oda tampa švelni, pamaitinta bei apsaugota. Kremas greitai susigeria (kas man labai svarbu, nes neturiu tiek laiko, kad ramiai sėdėti bei saugoti kremu išteptas rankas), nepalieka riebumo pojūčio, tačiau gardus kvapas ant odos jaučiasi dar ilgai. Ar man patiko šis kremas? Be abejo. Ar jis turi minusų? Aš asmeniškai minusų neradau.

Pagalvių purškiklis



Šis pagalvių purškiklis yra pirmas pagalvių purškiklis, atsidūręs mūsų namuose, tai palyginti jo neturiu su kuo, todėl kažin ko apie jį pasakyti ir negaliu. Mano nosiai kvapas gan malonus - levanda ir akacija, tačiau šeimos jis nesužavėjo, kai išpurškiau dekoratyvines pagalvėles svetainėje (miegamojo pagalvių nedrįsau purkšti, nes mūsų mažasis sūnus dažnai miega mūsų lovoje, tad pabūgau sudirginti jo dar visai mažą ir jautrią nosytę). Jei reikėtų išskirti gaminį, kuris mane mažiausiai sužavėjo ir nudžiugino, tai būtų būtent šis purškiklis.

Trumpai apie mėginėlius


Iš karto atsiprašau už prastą mėginėlių pakuočių prekinę išvaizdą nuotraukoje, nes jas nufotografuoti ir mėginėlius aprašyti sumasčiau tik po to kai juos panaudojau. Dažniausiai mėginėlių aš išvis nenaudoju, na bent jau anksčiau nenaudodavau, nes laikiausi nuomonės, kad iš mažo jų kiekio ir vienkartinio pabandymo sunku pasakyti ar gaminys tinka ir patinka. Šįkart sunaudojau visus keturis mėginius ir nesigailiu. Šampūnas. Turbūt jis mane labiausiai sužavėjo iš visų šių mažyčių mėginukų. Tai maitinamasis plaukų šampūnas su lazdyno riešutų aliejumi, praturtintas rozmarinais, šalavijais ir dilgėlėmis. Visų pirma man labai patiko jo kvapas, toks šiltas, labai tinkantis šaltajam metų laikui, jaučiasi saldūs riešutai, o visų antra, tai panašu, kad mano plaukams (neapsisprendžiantiems ar jie labiau linkę dažnai riebaluotis, ar kartais ir pasausėti) jis tiko, mat jei šampūnas netinka, pajaučiu tai iš pirmo galvos išplovimo - plaukai tampa šiaudiniais. Trauksiu šį šampūną į sąrašą gaminių, kuriuos noriu įsigyti. Pilnos pakuotės kaina 14 EUR (250 ml). Antras man patikęs mėginėlis yra pėdų kremas "Hiker 's Foot Healer" su agurklės aliejumi, taukmedžių sviestu bei vynuogių kauliukų aliejumi. Kiek esu bandžiusi pėdų kremų, nei vienas manęs nesužavėjo, nes nepajutau skirtumo juos tepdama ir netepdama. Sutepiau visą mėginuko turinį ir vakare perbraukusi per pėdas atkreipiau dėmesį, kad pėdos, o ypač kulnai, gerokai švelnesni, nei visad būna. Išvada - aš jo noriu ir ketinu įsigyti. Jei įsigijusi pakeisčiau apie jį nuomonę, būtinai pranešiu. Pilnos pakuotės kaina 14,50 EUR (75 ml). Paskutiniai du mėginiai skirti labai jautriai odai, pagal aprašymą tinkantys mamai ir vaikui - kūno losjonas labai sausai odai (pilna gaminio kaina - 32 EUR už 400 ml) bei kremas jautriai veido odai (pilna gaminio kaina - 15,50 EUR už 50 ml). Abu šie gaminiai pasižymėjo gan subtiliu, neerzinančiu kvapu, tačiau kažko ypatingo jais pasitepusi nepajutau - arba mano odai (veido oda mišri, o kūno linkusi sausėti šaltuoju metų laiku) jaučiamo poveikio nepaliko, arba tiesiog neužteko vieną kartą jais išsitepti, kad jaustųsi jų gerumas.

Pabaigai 

Išbandytas ir aprašytas "Le Couvent Des Minimes" siurprizų maišelis (pardavėjo puslapyje minimas kaip dėžutė) kainavo 12,60 EUR (aprašyme sakoma, kad gaminių vertė dviguba), įsigyti jį galima www.cdstyle.lt. Mano nuomonė apie visą rinkinį - patiko, patiko ir dar kart patiko, lauksiu pasirodant naujo ir greičiausiai nesusilaikysiu jo neužsisakiusi.

Ačiū, kad skaitėte mano patį pirmąjį įrašą. Turite klausimų ar pastabų? O gal norite pasidalinti savo įspūdžiais apie Le Couvent Des Minimes aprašytus gaminius? Tuomet mielai kviečiu nesidrovėti ir komentuoti.
Iki kito karto!

-M-