2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

Miss Lily grožio dėžutė

Oops, I did it again...
Šiandien ir vėl nuo ryto, kupina smalsumo, laukiau kurjerio skambučio į duris. Sulaukiau. Nors po Grožio draugo ir The Box žadėjau sau kurį laiką susitvardyti nuo grožio dėžučių pirkimo, bet Miss Lily mane nesunkiai įkalbėjo pačiupti ir jų vasario mėnesio dėžutę, tad dalinuosi su jumis savo įspūdžiais ir dėžutės turiniu.
Kur gamima įsigyti: www.misslily.lt
Kaina: 20 EUR
Pardavėjo aprašymas:
Užsisakyti Miss Lily grožio dėžutę yra išties paprasta! Kiekvieną kartą Miss Lily sukomplektuoja konkretų skaičių dėžučių ir paskelbia jų pardavimo laiką. Sukomplektuotos mėnesio dėžutės parduodamos  tik tol kol visos neišparduotos. Tad dovanokimės, dovanokim ir būkim apdovanotos kartu!
Miss Lily džiaugiasi kiekviena, prisijungusia į būrį!
Kaip buvo skelbiama Miss Lily internetiniame puslapyje, vasario mėnesio dėžutėję turėjo slėptis Elizabeth Arden, Missha, Balance Me ir Yes to kompanijų prekės, taigi išpakuojame dėžutę ir žiūrime kas joje manęs laukia.
Pradariusi kartoninę, kurjerio atvežtą dėžutę radau dailią, juodą dėžutę:


Vaizdas ją atidengus:



Turinys:
1. Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant (30 ml)
Dėžutėje pridėtas trumpas prekių aprašymas sako, kad šis kremas tinka visiems odos tipams, puikiai ją apsaugo ir maitina, o 50 ml kainuoja 29,66 EUR. Aš gavau mažesnę kremo versiją - 30 ml, kurios ir kaina atitinkamai mažesnė. Ar patiko? Iš Elizabeth Arden esu turėjusi tik kvapųjį vandenį, bus puiki proga išbandyti kažką kito, tik aš iki dėžutės gavimo kažkodėl įsivaizdavau, jog Elizabeth Arden firma mane pasieks dekoratyvinės kosmetikos priemonės pavidalu.


2. Missha mėlynių arbatos veido prausiklis (150 ml)
Aprašyme sakoma, kad prausiklis nealergizuoja, puikiai valo ir ypatingai gerai maitina odą, 150 ml kainuoja 6,90 EUR. Šis prausiklis bus pirma mano kosmetikos priemonė, ant kurios rašo, kad ji pagaminta Korėjoje, bus įdomu išbandyti kokybę.


3. Balance me rankų kremas (30 ml)
Na, rankų kremų mano namuose šiai dienai apstu, bet aš kažkodėl ir tikėjausi, kad dėžutėje rankų kremą rasiu vienos ar kitos firmos, tai per daug nenustebau, Nei nudžiugau, nei nusivyliau, išbandysiu. Aprašymas sako, kad kremas tinka tiek rankoms, tiek kūnui ir yra priešraukšlinis, pasižymintis odos maitinimo ir drėkinimo savybėmis. 30 ml kaina 5,45 EUR.


4. Yes to servetėlės veidui valyti (10 vnt)
Dėžutėje radau pakuotę antialerginių servetėlių, tinkančių tiek makiažui nuvalyti, tiek veidui atgaivinti. Skelbiama, kad Yes to produkcija natūrali, be parabenų ir dirbtinių priedų (tai aš dar patikrinsiu). 10 vnt kainuoja 2,63 EUR, 30 vnt. - 5,27 EUR. Kaip tik galvojau, kad reikia įsigyti servetėlių, turėti rankinėje, artėjant vasarai, tad servetėlės mane nudžiugino.


5. Nails Inc.nagų lakas (4 ml)
Paskutinė priemonė, rasta dėžutėje - nagų lakas. Pakuotė maža, bet tai dar ir geriau, nes didesni nagų lakų buteliukai pas mane paprasčiausiai sutiršėja, nespėti sunaudoti, tad tenka juos mesti lauk. Spalva gan įdomi, pavasariška, galbūt netgi mergaitiška, tokios neturiu, tad ir šis radinys manęs nenuvylė. 4 ml kaina 6,44 EUR.


6. Dar mano dėžutėje slėpėsi Missha kremo mėginėlis, apie kurį ne kažką galiu ir tepasakyti, nes aprašymas ant mėginėlio - korėjietiškas, o korėjietiškai aš tikrai nemoku. Nepaisant to, manau, kad smalsumas nugalės ir aš jį išbandysiu. Taip pat gavau spalvinimo atvirutę, kurią įsidėsiu į savo spalvinimo knygą ir prie progos nuspalvinsiu.

Tai ir viskas, ką radau dėžutėje. Apibendrinant galiu pasakyti, kad Miss Lily grožio dėžutė buvo ta, dėl kurios ilgiausiai dvejojau pirkti ar ne, tačiau pasirinkimas pirkti pasiteisino - Miss Lily iš vasario mėnesio dėžučių mane mažiausiai nuvylė. Išvis nenuvylė. Ją gavau paskutinę, tai gal jau buvau nusiteikusi po The Box fiasko, kad ir čia nieko gero nerasiu, bet viskas buvo atvirkščiai. Smagu gauti tai, ko nesi bandęs, smagu susipažinti su naujomis kosmetikos firmomis. Priemonės buvo nenupiltos (kaip The Box), neprapakuotos, nepasibaigusio galiojimo, o tai jau džiugina, kai turi kitokios patirties. Manau, kad lauksiu naujos Miss Lily dėžutės ir vargu ar dėl jos sudvejosiu.

Iki kito karto!

- M -

2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Rituals dušo putos Happy Buddha

Jau ne kartą esu minėjusi, kad prausimosi priemonėms turiu kažkokią maniją, man jų vis negana, vis perku perku ir panašu, kad dar ilgai pirksiu, neatsižvelgdama į tai, kad namie praustis dar tikrai yra su kuo. Taigi, šis įrašas apie dar vieną prausimosi priemonę, pabuvojusią mano duše - Rituals firmos dušo putas Happy Buddha.


Kaina: 50 ml - 4,50 EUR, 200 ml - 8 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse bei internetu www.rituals.lt
Sudėtis: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE.
Apie gaminį iš pardavėjo:
Happy Buddha. Gaivaus apesino ir kedro aromato dušo putos. Mažas lašelis gelio, susiliejęs su vandeniu, akimirksniu pavirsta švelniomis putomis, puoselėjančiomis Jūsų kūną.
Mano įspūdžiai 
Rituals dušo putos kaip prausimosi priemonė putų pavidalu man buvo atradimas, nes iki šiol nesu bandžiusi nieko panašaus. Visada smagu išbandyti kažką naujo, o dar smagiau, kai tos išbandytos naujovės nenuvilia. Pasinaudojusi akcija, nusipirkau šių dušo putų mažają pakuotę (50 ml), kuri idealiai tinka keliaujant dėl savo kompaktiškumo. Tik kažin ar verta paminėti, kad priemonės pakuotė puikiai tinka keliaujant, nes greičiausiai tokio kiekio išleidimas jau iš anksto buvo pagalvotas apie keliones. Pati priemonė man patiko - savo paskirtį (prausti, gerai nusiskalauti ir skaniai kvepėti) atliko, švelni putojanti konsistencija irgi patiko, o apelsinų kvapu man kvepėti galėtų ne viena priemonė, mat aš tiesiog mėgstu šį kvapą ir taškas. Ar rekomenduoju? Žinoma. Ar pirksiu dar? Greičiausiai, tik reikės akcijų palaukti, nes, 4,50 EUR už kelioninę 50 ml pakuotę, nėra labai maži pinigai, ypač, jei dar neina atsikratyti įpročio visas kainas mintyse konvertuoti į apytikslę buvusios valiutos skaitinė išraišką. Per akciją, jei gerai pamenu, už šias putas mokėjau apie 2 EUR, o tokią sumą išleidus, širdies tikrai neskauda. Galima ir sau prisipirkti, ir dovanoms pačiupti.

Dėkoju, kad skaitėte ir iki kito karto!

- M -

Sausas plaukų šampūnas iš "Batiste"

Šįkart pakalbėkime apie procedūrą be kurios neapsieiname nei vienas - plaukų trinkimas. Šampūnų, kaip jau žinome, parduotuvėse galima įsigyti kokių tik nori - ir atstatančių, ir drėkinančių, ir maitinančių ir visokių kitokių -inančių. Yra ir visai kitokių šampūnų, visai kitokios konsistencijos, tinkančių situacijoms ''pramigau į darbą", "išvykau pastovyklauti į gamtą" ir pan. Taip, taip, kaip jau turbūt supratote, omenyje aš turiu sausuosius plaukų šampūnus. Jei dar konkrečiau, tai būtent sausąjį plaukų šampūną iš "Batiste".


Rinkoje šie šampūnai tikrai nebėra naujiena, bet aš juos atradau visai atsitiktinai, kai iš užsienio atostogų į Lietuvą grįžusi draugė parodė ir parekomendavo. Prisipažinsiu, pradžioje tikrai gan skeptiškai į jį žiūrėjau, nes plaukų higienos atžvilgiu esu gan konservatyvus žmogus. Skeptiškumas baigėsi kai draugės Batiste išbandžiau. Išbandžiau ir jau sekančią dieną išsiunčiau vyrą į parduotuvę ieškoti man sauso šampūno, nes man, kaip ir daugumai moterų, būna atvejų, kad reikia kažkur lėkti, ar nelauktai priimti svečius, o plaukams būna ne plovimo diena.
Taigi, apie Batiste. Aš įsigijau ir naudoju Batiste "Original", bet jų šios firmos yra ir daugiau rūšių, tad nesunkiai sau mėgstamą išsirinktų kiekviena. Šampūnai yra purškiamuose flakonėliuose (panašiuose kaip kad būna purškiami antiperspirantai), o flakonėliai būna dviejų talpų - 50 ml ir 200 ml. Draugės duotas išbandyti 50 ml, vyras, paskaičiavęs kaip pigiau išeina, man nupirko 200 ml. Tūrio atžvilgiu, 200 ml pakuotę pirkti apsimoka labiau, tačiau 50 ml labiau patogu įsimesti į rankinę ar į krepšį kažkur keliaujant. 50 ml kainuoja 1,99 EUR, o 200 ml - 4,99 EUR. Įsigyti galima daugelyje kosmetika prekiaujančių vietų, maniškis pirktas iš Eurokos.


Apie Batiste:

Sausas šampūnas  panaikina riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio ir tai atliekama be jokio vandens. 
„Batiste“- sausų šampūnų linija, kuri gelbėja plaukų priežiūroje. Tai puikus sprendimas neturint laiko, tačiau norint šukuoseną išlaikyti purią ir gyvybingą. Efektyvu, greita ir paprasta!
Naudojimas: Prieš naudodami gerai suplakite. Laikydami 30cm atstumu purkškite ant plaukų šaknų. Pirštų galais masažuokite plaukų šaknis tolygiai paskirstydami šampūną. Iššukuokite plaukus ir suformuokite šukuoseną.

Sudėtis:
Butane, Isobutane, Oryza sativa starch, Propane, Alcohol denat, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl benzoate, Distearyldimonium chloride, Cetrimonium chloride.

Paskaičius ir įvertinus sudėtį, sausas šampūnas prie ekologiškų toli gražu nebūtų priskiriamas, nes sudėtyje esantys komponentai gali alergizuoti, dirginti akis, plaučius, ilgai ir dažnai naudojant pati plauką ir galvos odą tikrai sausins ir alins, tačiau jei su saiku naudojamas, didelės žalos nepadarys.
Ar man patiko? Patiko, tačiau nei pati jo naudojimu piktnaudžiauju, nei Jums siūlau. Priemonė nėra brangi, puikiai atšviežina plaukų išvaizdą kuriam laikui ir yra patogi turėti krepšyje kažkur keliaujant, kur nebus galimybės išsiplauti plaukų įprastu būdu, taip pat puikiai pagelbėja kai reikia kažkur skubėti ir nesinori patirti to nemalonaus jausmo, kai tenka stresuoti ir raudonuoti dėl neplautų plaukų. Visgi, kad ir kaip patogu būtų plaukus trinkti sausuoju būdu, įprastas būdas -skystas šampūnas plius vanduo, Jūsų (ir mano) plaukams yra kur kas sveikesnis.

Iki kito karto!

- M -
 
 
 

The Balm of Your Hand makiažo paletė

Paskaičius mano kol kas tik penkis parašytus įrašus, jau galima susidaryti įspūdį, kad pas mane vonioje ir kosmetinėje yra tik priemonės prausimuisi ir tai, ką gaunu spontaniškai užsisakiusi kokią kosmetikos staigmenų dėžutę. Taip tikrai nėra, turiu ir dekoratyvinės kosmetikos, todėl kaip įrodymą pateikiu įrašą apie The Balm of Your Hand makiažo paletę. Iki šios paletės The Balm produkcijos nebuvau bandžiusi, bet www.topbeauty.lt parduotuvėje jau kuris laikas gundžiausi šios firmos spalvingomis ir nuotaikingomis pakuotėmis ir vieną dieną tiesiog nesusilaikiau - užsisakiau ir aš. Juolab, kad aprašymas skelbė, kad ši paletė yra limituoto leidimo. Nesusilaikymas kelių dienų bėgyje netruko pasiekti mano namus kurjerio su siuntiniu pavidalu ir šiandien jau galiu su Jumis pasidalinti savo įspūdžiais.


Kur galima įsigyti: www.topbeauty.lt
Kaina: 39,50€
Paletėje rasite:
● Hot Mama blush
● Instain Long Wear Blush
● Cabanaboy Blush
● Bahama Mama Bronzer
● Insane Jane eyeshadow/the Shady Lady palette
● Mischievous Marissa fr/the Shady Lady palette
● Sexy eyeshadow/Nude Tude Palette
● Lead Zeppelin eyeshadow from Balm Jovi
● Mary-Lou Manizer highlighter
● Caramel cheek & lip cream
● BalmGirls Mia Moore Lipstick


Paėmusi The Balm paletę į rankas aš ja smarkiai smarkiai susižavėjau. Ką čia susižavėjau, aš ją įsimylėjau ir jau koks geras mėnuo ja džiaugiuosi kaip mažas vaikas saldainiais. Visų pirma, The Balm iš kitų išsiskiria savo linksmomis, "skaniomis" pakuotėmis, bei nenuobodžiais, savitais pavadinimais. Kitas dalykas, ši paletė labai patogi įsimesti į rankinę ir nešiotis su savimi - vienoje vietoje yra dvi spalvos lūpų dažų (šviesesnė dienai, tamsesnė vakarui), akių šešėliai, skaistalai ir žymusis Mary-Lou Manizer highlighter'is, kurį galima naudoti keleriopai - tiek kaip šešėlį, tiek kaip įšviesintoją kontūruojant. Paletėje esantis veidrodėlis taip pat nepamaišo, nebereikia atskirai dėtis kito į kosmetinę rankinėje. Iki  pilnos laimės trūktų tik šepetėlio viskam tepti, na bet nereikia norėti per daug, taip? Na, bet paletės gražumas gražumui, priemonių universalumas universalumui, o pati The Balm of Your Hand būtų visiškai neverta savo pinigų, jei priemonės, sudėtos į ją nebūtų kokybiškos. Kokybė turbūt mane labiausiai ir sužavėjo. Spalvų pigmentacija - superinė, ant odos dengiasi lengvai, nereikia n kartų tepti, kad matytusi norimas spalvos intensyvumas, šešėliai dienos eigoje nesubėga, taip pat tepant su teptuku gan gerai sklaidosi, žinant, kokia dar neįgudusi, bet labai norinti įgusti mano ranka.
Pabaigai pasakysiu, kad jei reikėtų šį produktą vertinti dešimtbalėje vertinimo sistemoje, užsimerkusi ir nedvejodama duočiau 10 balų. The Balm of Your Hand yra pirmasis mano produktas iš The Balm, bet tikrai ne paskutinis, nes jau esu į savo wish list'ą įsitraukusi dar bent 3 jų priemones.

Ačiū, kad skaitėte. Iki kito karto!

- M -

2016 m. kovo 1 d., antradienis

Vyšnių žiedų duetas iš L'occitane

Su prasidėjusiu kalendoriniu pavasariu atsirado truputėlis laiko prisėsti prie kompiuterio ir parašyti bent vieną įrašą. Šį kartą apie praėjusios Valentino dienos dovanas nuo vyro. Prisipažinsiu, mes su vyru nesame dideli romantikai, todėl tomis progomis, kuriomis dovanojame vienas kitam kažką, dovanos būna praktiškai panaudojamos. Ši Valentino diena buvo ne išimtis - vyras gavo rinkinuką iš Rituals, o aš rinkinuką iš L'occitane. Manasis dovanų maišelis vos pradarius pakvipo šiltais orais - maišelyje gulėjo L'oocitane vyšnių žiedų dušo želė "Folie Florale" bei to pačio pavadinimo bei kvapo kūno pienelis. Kiek save pamenu, aš niekada negalėdavau ramiai praeiti pro higienos skyrius, turėdavau apčiupinėti ir išuostyti visas dušo želė, visus muilus ir šampūnus. Čia kaip kokia priklausomybė, tik ta tokia nepiktybinė (mano piniginė taip nemano). Dušo želė pas mane šiuo metu yra tiek, kad pusę giminės galėčiau numaudyti. Nors esu skaičiusi, kad pagal etiketą, higienos priemonių nevalia dovanoti, tai lyg ir prastas skonis, bet bala nematė tą skonį šiuo atveju, nes man tokios dovanos yra prie geresnių.
Na, bet gana apie dovanas, grįžkime prie L'occitane. Mano gautas priemones galima įsigyti L'occitane parduotuvėse arba www.loccitane.com, jų kaina: kūno pienelio (250 ml) - 23 EUR, o dušo želė (250 ml) - 14,50 EUR.


Trumpa citata apie "Folie Florale" seriją:
Kai ateina pavasaris ir gamta sprogsta naujam gyvenimui, vyšnių šakos pasipuošia baltučiais žiedais. Kaip gėlių fejerverkai jie įžiebia Provanso sodus ir akina nepaprastu grožiu. Sprogstančios gėlės dovanoja ne tik nuostabų grožį, bet ir kibirkščiuojantį aromatą.

Mano įspūdžiai 

Vargu ar apie L'occitane reikia daug rašyti, nes kas bandė jų produkciją, tikrai žino, kad visos jų priemonės geros, kvapai vienas už kitą maloniau nuteikiantys nosis, o "Folie Florale" - ne išimtis. Aš, tiesą sakant, dušo želėms didelių reikalavimų nekeliu. Dušo želė paskirtis yra gerai plauti, pakankamai, bet ne per daug putoti, gerai nusiskalauti ir skaniai kvepėti. Atrodo, viskas paprasta ir visos dušo želė turėtų tai daryti, bet deja, kartais būna ne visai taip - kitų dušo želė kvapas prausiantis turi specifinį cheminį kvapą, kurį galima užuosti ir jei aš tą kvapą užuodžiu, daugiau tos priemonės nebeperku. L'occitane to cheminio, erzinančio kvapo neturi, tad dušo želė vertinu puikiai ir mielai įsigyčiau dar kartelį (arba laukčiau kol vėl vyras ras progą man ją padovanoti). Vyšnių žiedų kvapas puikiai tinka pavasariui, nes šylant orams, dažna renkamės priemones, turinčias gėlių aromatą. Putoja pakankamai, nusiplauna gerai, o išsimaudžius, kvapas dar kurį laiką išlieka ant odos. Kūno pienelis maloniai tepasi į odą, greitai susigeria, nepalikdamas riebumo pojūčio, gerai drėkina, kvapas taip pat greitai nenugaruoja nuo odos. Minusai? Ko gero, tik kaina, nes jei kalbant apie dušo želė, tai kasdieniam prausimuisi 14,50 EUR nėra maži pinigai, na, bet iš kitos pusės žiūrint, gi tai L'OCCITANE, o jų produkcija bent jau man tikrai verta kiekvieno išleisto euro.

O kokias L'occitane priemones mėgstate Jūs? Ką rekomenduotumėte? Lauksiu komentarų.

- M -