2016 m. vasario 26 d., penktadienis

The Box beauty edition dėžutė

Praėjus šešioms dienoms po džiaugsmo, jog spėjau užsisakyti pirmąją The Box staigmenų dėžutę (skelbta, kad jų buvo išleista viso labo tik 60), šiandien sulaukiau kurjerio skambučio, kad jau tuoj tuoj galėsiu džiaugtis dėžutės išpakavimo procesu. Ir aš tikrai džiaugiausi. Džiaugiausi, kai pamačiau, kad dėžutė, skirtingai nuo Grožio Draugo dėžutės, siunčiant buvo atskirai įpakuota, todėl mane pasiekė graži ir nenutrinta. Tai turbūt ir buvo viskas, dėl ko aš galėjau pasidžiaugti išleidusi 20 EUR už dėžutę + 3 EUR už siuntimą. Na, bet apie viską nuo pradžių.


Kaip dėžutę pristatė pardavėjas www.thebox.lt:

"Kiekvieną moterį džiugina staigmenos, o dabar Jus nustebinti nori The Box specialaus leidimo dėžutė Beauty Edition.Šioje dėžutėje rasite įvairių kūno ir plaukų priežiūros priemonių, o taip pat ir dekoratyvinės kosmetikos. Rinkinį sudaro pilni produktai ir mėginėliai. Iš viso 5 pilno dydžio produktai, taip pat travel dydžio produktas, veido priežiūros aksesuaras bei 4 mėginėliai. Dėžutėje dalyvauja nurodyti ir kiti prekiniai ženklai. Išbandykite dar neatrastus produktus, rekomenduokite draugėms ir dalinkitės dėžučių turiniais socialiniuose tinkluose!"
Dalyvaujančių firmų sąrašas: 
Ką gavau aš



Bourjois
Pamačiusi šios firmos logotipą, aš tikrai mažų mažiausiai galvojau apie pincetą, bet būtent jį ir gavau. Nuvylė? Iš dalies, nes tikėjausi kažko iš dekoratyvinės kosmetikos, o gavau pincetą, tačiau per daug skųstis negaliu, nes savo turėtą kažkur pamečiau, taigi daiktas nenaudojamas nebus.

Nivea
Hmm, na kas nori sumokėjęs pinigus už staigmenų dėžutę rasti joje tai, ką ir netyčia galima rasti bet kuriame prekybcentryje nuėjus pirkti maisto? Niekas. Aš irgi nenorėjau, bet radau. Radau kremą, bet blogiausia šitoje vietoje visai ne tai. Blogiausia tai, kad tas kremas, vietoje ant pakuotės žadamų 50 ml, tikrai tiek tūrio neturi, nes kremo ten tėra tiek, kiek matosi nuotraukoje prie mano piršto. Kur likęs, neklauskit...


Sally Hansen
Deja, bet manojoje dėžutėje šios firmos nebuvo nė kvapo.

The Body Shop
Aš labai mėgstu The Body Shop produkciją. Tikrai. Mano dėžutę pradžiugino (tiek kiek gali pradžiuginti kelioninė pakuotė) šios firmos dušo želė. Dušo želė man niekada nebus per daug, taigi dėl šio produkto nesiskundžiu.

Marks & Spencer
Ši firma mano dėžutėje sudalyvavo kūno ir rankų losjono pavidalu. Būtų pusė bėdos, bet losjonas keliaus į šiukšlių kibirą, mat pasibaigusio galiojimo priemonių aš nenaudoju (ir Jums nesiūlau). Ar nuvylė? Netgi labai...


Regene
Iš Regene radau tris mėginėlius: šampūno, balzamo bei šampūno nuo plaukų slinkimo. Mano plaukai po antrojo vaiko gimimo kaip tik pradėjo slinkti, tai mielai išbandysiu, bet vargu ar pajusiu poveikį iš vieno išsiplovimo.

Rimmel
Akių makiažo valiklis. Greičiausiai sunaudosiu. Negi mesi, kai pinigai sumokėti, bet iš Rimmel taip pat tikėjausi dekoratyvinės kosmetikos priemonės, o ne valiklio.

w7
Ši firma manojoje dėžutėje nesudalyvavo.

Maybelline
Sprendžiant iš ryškiai šokoladinės lūpų blizgio spalvos, kurį radau atidariusi dėžutę, tai ko gero tai spalvai buvo taikomas labai didelis nukainojimas dėl prasto perkamumo. Mesti gaila, naudoti ranka nekyla. Ar patiko sakyti turbūt ir neverta.

L'oreal
Deja, bet mano dėžutę ir ši firma aplenkė. Nei pilnos pakuotės, nei mėginėlio. Ačiū ir už tai.

7th Heaven
Ir šios firmos nieko neradau.

P.S.
Jau net nepatogu ir sakyti, bet ir P.S. man nieko nepaliko.

Nors dalyvaujančių firmų sąraše paminėta nebuvo, bet dėžutėje radau Himalaya kūno šveitiklį, Macadamia plaukų kaukę (mėginėlis) bei Milka šokoladą.

Apibendrinant galiu pasakyti, kad jei Grožio Draugo dėžutei dar gal ir duosiu antrą šansą pasitaisyti, tai The Box nuvylė ant tiek, kad ranka nekils daugiau sakytis jų antrosios dėžutės. Kodėl? Ogi todėl, kad pasibaigusio galiojimo ir nupiltos priemonės parodo, kad pardavėjas mažų mažiausiai negerbia kliento ir į dėžutę sudeda mestinus produktus. Beto, pagal ką buvo dėliojamos priemonės į dėžutes taip ir neaišku, mat iš visų šiandien internete matytų kitų The Box dėžučių, manoji atrodė bene prasčiausiai. Aš tikrai iš The Box tikėjausi daugiau, nes tai buvo jų pirmoji dėžutė, debiutas, ir tai turėjo būti kažkas, kas paskatintų norėti ir antrosios dėžutės, bet jų debiutas panašu, kad išėjo labai nevykęs. Toks jausmas, kad ką pigiausio rado, su ant ribos esančiu galiojimu, tą ir išsiuntė. Negražu, vaje kaip negražu ;)

Gal ir Jūs pirkote The Box dėžutę? Jei taip, kviečiu pasidalinti savo įspūdžiais komentaruose.

- M -



2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

Grožio dėžutė Nr.5

Užvakar mane pasiekė taip laukta Grožio dėžutė Nr.5. Tai jau penktoji www.groziodraugas.lt dėžutė, tačiau man ji - pirmoji. Apžvalgą planavau parašyti dar tą pačią dieną, tačiau šeima mano planus truputį pakoregavo, tad pasinaudojusi posakiu "Geriau vėliau, nei niekada" rašau dabar.


Pirmiausia susipažinkite su daug žadančiu dėžutės pristatymu pardavėjo internetinėje parduotuvėje:
GROŽIO DĖŽUTĖ
  • Grožio Dėžutė yra kosmetikos ir grožio rinkinukas, specialiai sukomplektuotas staigmenai.
  • Grožio Dėžutėje dalyvauja žinomi kosmetikos prekių ženklai bei nauji gamintojai.
  • Pilno dydžio produktai, mėginukai, dovanėlės bei įvairūs kuponai.
  • Dėžučių turiniai atrenkami atsitiktine tvarka, bet visi stebinantys.
  • Galite užsisakyti sau ar (slapta) nusiųsti mamai, sesei, draugei – jų adresu!
  • Grožio dėžutės turinys yra paslaptis, kuri bus atkleista, kai dėžutės bus išparduotos ir išsiųstos.
  • Po dėžutės turinio atskleidimo bei dėžučių išsiuntimo negalima užsisakyti grožio dėžutės.
DĖŽUTĖS VERTĖ
Grožio dėžutė kainuoja 20 €, tačiau jos vidutinė vertė yra 50 €.
PRISTATYMAS
Grožio dėžučių užsakymai priimami visą mėnesį iki 02.29. Po visų dėžučių pardavimo, staigmenos vienu metu yra išsiunčiamos pirkėjoms.
Grožio Draugas pasilieka galimybę išsiųsti visas 400 vienetų grožio dėžutes anksčiau, jei jos yra išpirktos. Taip suteikiame Jums galimybę gauti dėžutes anksčiau! Taip pat, išsaugome dėžučių paslaptį, nes jas gausite vienu metu ir pirmosios pirkėjos jos neatskleis.
SU GROŽIO DĖŽUTE – GROŽIO POKYČIAI
Sakoma, jog didžiausi stebuklai prasideda tada, kai išeini iš savo komforto zonos. Tad pradėkime nuo mažų pokyčių! Vis dar abejoji ar verta įsigyti? Tad paklausk savęs: ar kelionėse visada verčiau renkiesi patikimas vietas, ar stengiesi išbandyti kažką naujo? Ar vietoj pažįstamo Mcdonaldo maisto svetimoje šalyje pasirenki šalies tradicinį patiekalą? Ar visgi vietoj komfortiško gulėjimo ant gulto prie viešbučio baseino renkiesi smelėtą paplūdimį prie jūros ar vandenyno? Spėjame, kad atsakymas į šiuos klausimus buvo „TAIP“!
Tai kodėl nepamiršus standartų savo kasdienybėje ir nepasinėrus į nežinomybę atsiveriančias galimybes? Numok ranka į tai, kas pažįstama ir pagaliau pabandyk kažką nauja! Maži pokyčiai, gali tave maloniai nustebinti, o senus įpročius gali išstumti nauji!
DALYVAUJANTYS KOSMETIKOS GAMINTOJAI
Dėžutė


Taigi, ką gi man atvežė kurjeris? Ogi mažą raudoną dėžutę, kurią įteikdamas sakė "Nežinau kas čia, bet šiandien vien jas ir tevežioju". Pirmas įspūdis apie pačią dėžutę šiek tiek nuvylė, mat dėžutė buvo jau nutrinta transportuojant ir tiesiai ant jos buvo užklijuota siuntimo informacija. Tikėjausi, kad dėžutė bus kažkaip atskirai supakuota ir pateikta, o ne...tiesiog taip. Na bet ne tai svarbiausia, svarbiausia tai, kad jos viduje. Mane nepaprastai žavėjo pati paslaptis, tai, kad su priemonėmis susipažinsiu tik po dėžutės atidarymo. Grožio draugas pristatydamas dėžutę nurodė kokie prekiniai ženklai dalyvauja, tačiau aš ne visus juos žinojau ir specialiai neieškojau informacijos, kad būtų dar didesnis netikėtumas. Per šias kelias dienas pačių gaminių dar neišbandžiau, tad aprašysiu tik tai, ką radau dėžutėje ir kaip mane nudžiugino/nuvylė gaminiai:

1.MOSHI braškinis kūno šveitiklis "Karma is a bitch"  (250 ml).
Kaina: 11 EUR
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Įspūdžiai: Nors dar neįšbandžiau, tačiau radusi MOSHI kūno šveitiklį dėžutėje tikrai nenusivyliau. Mano nenusivylimas turi kelias priežastis - visų pirma, šiai dienai mano vonios kambaryje nėra jokio kūno šveitiklio, o visų antra, man patiko neerzinantis priemonės braškių kvapas bei konsistencija, kuri turėtų savo paskirtį (šveisti kūną) atlikti nepriekaištingai. Beje, man labai patiko šveitiklio pakuotė bei pavadinimas.

2. Rankų ir nagų balzamas SebaMed (75 ml).
Kaina: 9,75 EUR
Kur galima įsigyti: www.eurovaistine.lt
Įspūdžiai: Faktas, kad savo abiems vaikams prieš gimstant į kraitelį pirkau šios firmos prausiklius, parodo, kad man SebaMed produkcija patinka. Prausikliams dedu pliusą, tačiau dėžutėje radau rankų balzamą. Negaliu sakyti, kad radinys labai nudžiugino, ar labai nuvylė, tačiau rankų kremų aš turiu ne vieną, tad šį atidaviau naudoti savo tėčiui, turinčiam labai jautrias rankas. Jei balzamas tėčio rankų nesualergizuos, turėtų spėti jį sunaudoti iki jo galiojimo pabaigos, kuri, deja, bet neilga, tik iki šių metų liepos mėnesio. Neneigsiu, trumpas produkto galiojimo laikas nuvylė, nes susidarė įspūdis, kad su grožio dėžučių pagalba buvo "iškištos" besibaigiančio galiojimo priemonės.


3. MOSSA naktinis veido kremas (50 ml).
Kaina: 15,90 EUR
Kur galima įsigyti: www.moosacosmetics.com
Įspūdžiai: Apie MOSSA kompaniją bei jos produktus iki dėžutės gavimo dienos aš, tiesą sakant, neturėjau jokios informacijos, tad šis produktas manęs nenuvylė, o ar nudžiugins, bus matyti ateityje, kai jį išbandysiu. Kremo informacija informuoja, kad MOSSA turi Ecocert sertifikatą, kas turėtų reikšti, jog kremo sudėtis bus gan draugiška. Anot reklamos, tai šis kremas, dėka Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgščių, gervuogių aliejaus bei antioksidantų iš gervuogių per naktį turėtų mano odą maitinti bei saugoti nuo senėjimo. Na, laikas parodys.


 4. The Konjac Sponge veido valymo kempinėlė (1 vnt).
Kaina: 13,90 EUR
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Įspūdžiai: Nenusiminiau radusi veido valymo kempinėlę savo dėžutėje, nes vėlgi, aš tokio dalyko dar nesu turėjusi ir bandžiusi, tad bus puiki proga susipažinti. Pažiūrėjus į gan nemažą prekės kainą, vargu ar būčiau kada susigundžiusi ją nusipirkti šiaip, juolab, kad kempinėlė tikrai ne amžina (kempinėlės galiojimo laikas 2-3 mėnesiai). Nededu Konjac Sponge į lentynos galą, nes artimiausiu metu planuoju ją išbandyti,


5. Fresh Therapy nagų lako valymo servetėlė (1 vnt.).
Kaina: 1 EUR
Kur galima įsigyti: www.freshtherapies.com
Įspūdžiai: Fresh Therapy servetėlę dedu į stalčiuką, kur ji kantriai lauks savo šlovės minutės (arba kelių), kai man teks kur nors važiuoti, kur gali tekti pasinaudoti nagų valymo priemone, tačiau visos nagų lako valiklio bonkutės nesinori dėtis. Nors servetėlės nebandžiau, bet manau, kad nagų laką ji nuvalys, tačiau vargu ar aš ją pirkčiau. Nepirkimo priežastis akivaizdi - kaina.


6. "Sana Beauty"Estetinės Kosmetologijos Instituto nuolaidos kuponas (1 vnt.)
Kuponas siūlo išbandyti kompiuterinę odos analizę už 20 EUR (vietoj 45 EUR), tačiau ši paslauga yra Kaune, o į Kauną artimiausiu metu vykti neplanuoju, tad kupono neišnaudosiu.

7. "Golden Rose" trio: "VISION" raudoni lūpų dažai (4,2 g), nagų lakas, akių kontūras "Cat's Eyes Liner" (6 ml)
Kaina: Lūpų dažai 2,04 EUR, nagų lakas 1,95 EUR, akių kontūras 3,18 EUR
Kur galima įsigyti: www.goldenrose.lt
Įspūdžiai: Dar prieš gaunant dėžutę, "Golden Rose" prekinis ženklas dėžutėje buvo mažiausiai laukiamas. Tiesą pasakius, dar iki dėžutės užsakymo aš pamačiusi, jog ši firma dalyvauja projekte, minutei suabejojau ar verta sakytis pačią dėžutę, tačiau smalsumas nugalėjo. Kiek skaičiau komentarus internete, tai ne aš viena jų produkcijos baidžiausi, nes bent jau man, tai "Golden Rose" produkcija, tai tokia produkcija, kurios nei naudoti norisi, o ir dovanoti kažkam gėda. Kol kas pabandžiau išpakuoti tik lūpų dažus ir nors ant lūpų dar netepiau, bet pats lūpdažio kvapas ir nevilioja išbandyti, nes primena laikus, kai mokyklos laikais pirkdavau pigią kosmetiką iš kioskelio prie autobusų stoties... Akių kontūras ir nagų lakas (jo bent jau spalva graži), tikiuosi, bus mažiau nuvylę šios firmos gaminiai.


Dauguma dėžutėse rado ir "Golden Rose" micelinio vandens mėginuką, tačiau pas mane jo nebuvo, tad ir pasakyti neturiu ko.

Pabaigai

Ar pateisino lūkesčius pirmoji gauta Grožio dėžutė? Ir taip, ir ne. Ar pirksiu sekančią Grožio dėžutę? Šiai dienai galvoju, kad gal reikėtų susilaikyti, nes laukiu ateinant kitos kompanijos dėžutės, tačiau pasirodžius naujai Grožio dėžutei, gali būti, kad aš tiesiog moteriškai nesusilaikysiu ir duosiu Grožio draugui antrą šansą.

2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Vienetinės serijos "RASA" rankų kremas

           Labas!

    Nutaikiusi laisvą minutę kai vaikai miega, prisėdau rašyti savo antrojo įrašo (po jo, visų sekančių įrašų pažadu nebevardinti trečiaisiais, ketvirtaisiais ir t.t.). Pridariau produktų nuotraukų, bet niekaip negalėjau apsispręsti nuo ko pradėti rašyti. Apsispręsti negalėjau iki vakar, kai Eurokos parduotuvėje atsitiktinai pamačiau "Rasos" rankų kremą. Ne bet kokį, o vienetinės serijos mandarinų aromato matinamąjį rankų kremą, ant kurio puikuojasi stilistės Agnės Jagelavičiūtės pavardė. Apie šį kremą jau buvau skaičiusi internete daug gerų atsiliepimų, bet pačio kremo parduotuvėse rasti jau nesitikėjau, nes tarp tų gerų atsiliepimų ir liaupsių (tikrai pagrįstų) taip pat klaidžiojo komentarai su apmaudu, kad moterys ir merginos niekur neberanda jo pirkti. Visgi, aš esu tarp tų laimingųjų, spėjusių įsigyti tūbelę kremo. Na gerai, ne tūbelę, o tris, nes kiek radau, tiek pasičiupau - bus ir man, ir dovanoms (arba viskas man).

            Pacituosiu trumpą kremo aprašymą:
       
            Ar jauti, kaip skaniai kvepia grožis?
            Mažoje juodoje tūbelėje - gražių rankų paslaptis.
            Avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo                         šerpetojimo.
            Rankų oda taps viliojančiai švelni bei ypatingai kvapni. Priemonė nepalieka lipnumo                     jausmo.
            Patikrinta dermatologų."          

            O štai ir kremo sudėtis

 Nepasakyčiau, kad anksčiau labai jau sąžiningai naudodavau rankų kremus - turėti turėdavau, bet dažnai nerasdavau laiko jais pamaloninti savo rankų, mat su jais man kaip ir su nagų lakais - tiek vienu išsitepus, tiek kitu nusilakavus, atsirasdavo iškart krūva neatidėliotinų reikalų ir viską aplink ištepdavau. O ir šįkart, "Rasą" nusipirkau veikiau teigiamų atsiliepimų internete paveikta, parsinešiau namo ir pasidėjau. Namie kremą išbandžiau antra, nes pirmasis ją išbandė mano vyresnysis sūnus, kuriam tikrai metų dar ne tiek, kad kremais rankas tepti (2,5). Pačiupęs kremo tūbelę, vaikas rankas pasitepė vos vos ir iškart puolė uostyti (vyresnėlis bus šitoje vietoje į mane turbūt, nes kaip ir aš nepraeina pro higienos priemones jų nepauostęs...po tris kartus), kvapas labai greitai pasiekė ir mano nosį ir...ir tada prasidėjo mano ir šio kremo labai puikūs santykiai, kurie panašu bus ilgalaikiai, nes tūbeles, priminsiu, aš turiu tris ir su kiekvienu rankų patepimu, noras likusias dvi kažkam dovanoti, blėsta. Kremas - nuostabus, Nemeluoju. Man niekas už tai nesumokėjo, tai aš sumokėjau už visas tas tris kremo pakuotes ir man negaila nei vieno išleisto cento. Tekstūra lengva, maloni, kvapas toks saldus saldus, ne cheminis, natūraliai kvepiantis. Man asmeniškai kvapas asocijuojasi su namais, Kalėdiniu laikotarpiu (čia vis dėl to mandarinų kvapo, be kurio retos Kalėdos praeina pas mus, ir netik pas mus, ko gero), bet net ir praėjus visoms šventėms šio kremo nesinori statyti į lentynos kamputį. Žodžiu, šiemet mūsų Kalėdos kvepėjo tikrais, valgomais mandarinais, o mandarinų aromato "Rasa" rankų kremu kvepės...Velykos.

Taigi, mielosios, jei kartais pamatytumėte kokioje parduotuvėje (aš, pasikartosiu, radau Eurokos) šį kremą, galite pirkti nedvejodamos, tikrai vargu ar pasigailėsite, nes viskas jame puiku: geras kvapas, paprasto, bet kartu tikrai neprasto dizaino pakuotė ir tai kaip maloniai jis tepasi ir greitai, nepalikdamas riebumo pojūčio, įsigeria į odą. 
         Jei parduotuvėse rasti nepavyktų, bet vistiek norėtumėte įsigyti, tai mačiau, jog BIOK                  el.parduotuvėje http://eparduotuve.biok.lt/lt/ jo dar yra. Kaina 2,49 EUR.

         Ačiū, kad skaitėte ir iki kito karto!
       

        - M -
 ,

2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Le Couvent Des Minimes siurprizų dėžutė (VASARIS)

Sveiki!

Neseniai, klaidžiodama internete atradau naujieną (turbūt naujiena tai buvo tik man) - grožio dėžutes (beauty box). Susigundžiau tokia paslaptinga dovana sau (kas be ko, dovanoti galima netik sau), kai užsisakai dėžutę ir kas joje sudėta sužinai tik gavusi ir išpakavusi dėžutę. Pirmai pradžiai užsisakiau dvi - vieną iš www.groziodraugas.lt, kitą iš www.cdstyle.lt. Pastarąją jau gavau, todėl skubu su jumis pasidalinti įspūdžiais bei atsiliepimais. Tiesa, reikėtų paminėti, kad siurprizų dėžutė buvo ne visai dėžutė, o veikiau siurprizų maišelis, nes supakuota buvo į maišelį. Nieko tokio, galbūt dėžutės buvo pasibaigusios, o ir domino mane labiau ne pakuotė, o turinys.


Taigi, sulaukusi kurjerio ir išpakavusi siuntinį, turėjau progą susipažinti su "Le Couvent Des Minimes" produkcija. Pardavėjo puslapyje susižavėjau produktų aprašymu, bei patraukliomis akiai pakuotėmis. Le Couvent Des Minimes - prancūziška kosmetika, sukurta pagal vienuolių receptus, apie kurią pardavėjas rašo:
"Le Couvent des Minimes" – veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonės, pagamintos pietų Prancūzijoje, Mane. „Le Couvent des Minimes“ produktų sukūrimą įkvėpė receptai, kuriuos daug metų naudojo ir  tobulino Mane vienuolyno vienuolės ir pranciškonų misionieriai. Todėl šiuose produktuose rasite laiko patikrintus, natūralius ingredientus ir senuosius fitoterapijos ir aromaterapijos receptus. Kiekvienas kremas, šampūnas ar balzamas – tai natūralus, kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų šaltinis, praturtintas ne tik gydomosiomis savybėmis, bet ir dalele meilės, rūpestingumo, kuris gydo kūną ir sielą. Siekiant išsaugoti vienuolyno unikalumą, produktai dekoruoti senovinėmis graviūromis.
Staigmenų dėžutėje (maišelyje) radau tris produktus iš naujos "The Botanical Cologne of Serenity" linijos - dušo želė (200 ml), rankų kremą, bei atpalaiduojantį pagalvių purškiklį.Tai pagrindiniai trys produktai, įeinantys į rinkinį, o kaip papildomi buvo pridėti keli kitų gaminių mėginėliai, kuriuos taip pat sunaudojau ir ketinu pasidalinti su jumis savo pastebėjimais ir nuomone. Paskutinis maišelyje rastas dalykėlis buvo popierinė balta rožė, kurios panaudoti nepanaudosi, bet turinio ji anaiptol nepagadino, greičiau netgi papuošė ir padarė labiau panašų į dovanėlę - staigmenėlę.
Na o dabar trumpai apie kiekvieną gaminį.

Dušo želė


Turiu prisipažinti - turiu kažkokią silpnybę prausimo priemonėms, man jų vis negana, galėčiau visą vonios kambario spintelę prikrauti įvairiais prausikliais ir vistiek parduotuvėse dairyčiausi darrr :) Dėl savo didelio pomėgio prausikliams, pirma apžvelgsiu dušo želė, nes ją pirmąją ir išbandžiau. Aprašymas sako, kad ši dušo želė švelniai prausia ir subtiliai pakvėpina levandų, bergamočių bei mandarinų ekstraktais, bei nesausina odos. Ką galiu pasakyti? Ogi tai, kad aprašymas nemeluoja. Švelni konsistencija, aiškiai jaučiamas (jautrioms nosytėms gal netgi per daug jaučiamas) aromatas, prausimosi ritualą pavertė tikru atpalaiduojančiu malonumu. Išėjusi iš dušo dar tikrai kurį laiką jaučiau kaip skaniai kvepia oda, tačiau kvapas nebuvo per daug stiprus, nes nesuerzino net mano sūnaus, kuris dar maitinasi mamos pienu. Išvada - ši dušo želė man tikrai patiko. Vienintelis minusas, tai gan nemaža kaina (200 ml kainuoja 10 EUR), bet manau mes visos esame vertos retkarčiais pasilepinti, arba būti palepintos savo mylimųjų.

Rankų kremas


Nemeluosiu - rankų kremo pakuotės dydis (10 ml) gerokai mažesnis, palyginus su pakuotėmis, kurias anksčiau esu turėjusi. Tai tokia mini pakuotė, kurią labai smagu nešiotis su savimi rankinėje, nes užima labai mažai vietos. Pats kremas malonaus levandų ir mandarinų kvapo, o dėka jame esančio taukmedžių sviesto, rankų oda tampa švelni, pamaitinta bei apsaugota. Kremas greitai susigeria (kas man labai svarbu, nes neturiu tiek laiko, kad ramiai sėdėti bei saugoti kremu išteptas rankas), nepalieka riebumo pojūčio, tačiau gardus kvapas ant odos jaučiasi dar ilgai. Ar man patiko šis kremas? Be abejo. Ar jis turi minusų? Aš asmeniškai minusų neradau.

Pagalvių purškiklis



Šis pagalvių purškiklis yra pirmas pagalvių purškiklis, atsidūręs mūsų namuose, tai palyginti jo neturiu su kuo, todėl kažin ko apie jį pasakyti ir negaliu. Mano nosiai kvapas gan malonus - levanda ir akacija, tačiau šeimos jis nesužavėjo, kai išpurškiau dekoratyvines pagalvėles svetainėje (miegamojo pagalvių nedrįsau purkšti, nes mūsų mažasis sūnus dažnai miega mūsų lovoje, tad pabūgau sudirginti jo dar visai mažą ir jautrią nosytę). Jei reikėtų išskirti gaminį, kuris mane mažiausiai sužavėjo ir nudžiugino, tai būtų būtent šis purškiklis.

Trumpai apie mėginėlius


Iš karto atsiprašau už prastą mėginėlių pakuočių prekinę išvaizdą nuotraukoje, nes jas nufotografuoti ir mėginėlius aprašyti sumasčiau tik po to kai juos panaudojau. Dažniausiai mėginėlių aš išvis nenaudoju, na bent jau anksčiau nenaudodavau, nes laikiausi nuomonės, kad iš mažo jų kiekio ir vienkartinio pabandymo sunku pasakyti ar gaminys tinka ir patinka. Šįkart sunaudojau visus keturis mėginius ir nesigailiu. Šampūnas. Turbūt jis mane labiausiai sužavėjo iš visų šių mažyčių mėginukų. Tai maitinamasis plaukų šampūnas su lazdyno riešutų aliejumi, praturtintas rozmarinais, šalavijais ir dilgėlėmis. Visų pirma man labai patiko jo kvapas, toks šiltas, labai tinkantis šaltajam metų laikui, jaučiasi saldūs riešutai, o visų antra, tai panašu, kad mano plaukams (neapsisprendžiantiems ar jie labiau linkę dažnai riebaluotis, ar kartais ir pasausėti) jis tiko, mat jei šampūnas netinka, pajaučiu tai iš pirmo galvos išplovimo - plaukai tampa šiaudiniais. Trauksiu šį šampūną į sąrašą gaminių, kuriuos noriu įsigyti. Pilnos pakuotės kaina 14 EUR (250 ml). Antras man patikęs mėginėlis yra pėdų kremas "Hiker 's Foot Healer" su agurklės aliejumi, taukmedžių sviestu bei vynuogių kauliukų aliejumi. Kiek esu bandžiusi pėdų kremų, nei vienas manęs nesužavėjo, nes nepajutau skirtumo juos tepdama ir netepdama. Sutepiau visą mėginuko turinį ir vakare perbraukusi per pėdas atkreipiau dėmesį, kad pėdos, o ypač kulnai, gerokai švelnesni, nei visad būna. Išvada - aš jo noriu ir ketinu įsigyti. Jei įsigijusi pakeisčiau apie jį nuomonę, būtinai pranešiu. Pilnos pakuotės kaina 14,50 EUR (75 ml). Paskutiniai du mėginiai skirti labai jautriai odai, pagal aprašymą tinkantys mamai ir vaikui - kūno losjonas labai sausai odai (pilna gaminio kaina - 32 EUR už 400 ml) bei kremas jautriai veido odai (pilna gaminio kaina - 15,50 EUR už 50 ml). Abu šie gaminiai pasižymėjo gan subtiliu, neerzinančiu kvapu, tačiau kažko ypatingo jais pasitepusi nepajutau - arba mano odai (veido oda mišri, o kūno linkusi sausėti šaltuoju metų laiku) jaučiamo poveikio nepaliko, arba tiesiog neužteko vieną kartą jais išsitepti, kad jaustųsi jų gerumas.

Pabaigai 

Išbandytas ir aprašytas "Le Couvent Des Minimes" siurprizų maišelis (pardavėjo puslapyje minimas kaip dėžutė) kainavo 12,60 EUR (aprašyme sakoma, kad gaminių vertė dviguba), įsigyti jį galima www.cdstyle.lt. Mano nuomonė apie visą rinkinį - patiko, patiko ir dar kart patiko, lauksiu pasirodant naujo ir greičiausiai nesusilaikysiu jo neužsisakiusi.

Ačiū, kad skaitėte mano patį pirmąjį įrašą. Turite klausimų ar pastabų? O gal norite pasidalinti savo įspūdžiais apie Le Couvent Des Minimes aprašytus gaminius? Tuomet mielai kviečiu nesidrovėti ir komentuoti.
Iki kito karto!

-M-