2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Essence blakstienų tušas "Get Big Lashes"

Kosmetiką aš (ir tikrai ne aš viena) skirstau į tris kategorijas: pigi ir dažniausiai neverta jokio dėmesio, vidutinės kainos, kur galima rasti neblogų dalykų, ir brangi, kuri ne visada įkandama finansiškai, bet dažnai būna geros kokybės. Su pirma kategorija jau kuris laikas vengiau kontakto, nes laikiausi įsitikinimo, kad prekė negali būti gera, jei jos kaina vos euras ar keli. Logiškai galvojant, na kaip produktas gali būti geras, jei kainuoja panašiai tiek, kiek pora kilogramų cukraus prekybos centre (ne akcijos metu). Pasirodo, aš ne tokia jau ir teisi šioje vietoje. Pasibaigė mano blakstienų tušas, tačiau tąkart nusprendžiau pataupyti (po pasitaškymo ant grožio dėžučių) ir visgi išbandyti pigios kategorijos produktą. Nušuoliavau į Eurokos, patraukiau prie Essence stendo ir čiupau praktiškai pirmą pasitaikiusį blakstienų tušą. Tas tušas - Essence Get Big Lashes.


Kur galima įsigyti: parduotuvėse Drogas, Eurokos
Kaina: apie 3 EUR
Sudėtis:AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, PANTHENOL, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PVP, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, SORBIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77266 (BLACK 2), CI 77499 (IRON OXIDES).
Sudėtį nukopijavau iš oficialaus Essence internetinio puslapio. Kažin ar verta ją komentuoti, kai tušo kaina vos 3 EUR, o su akcija galima įsigyti vos ne už pusę kainos. Aš iš šio tušo gydomųjų, maitinamųjų ir drėkinamųjų savybių nesitikėjau, aš tikėjausi vizualaus efekto ant blakstienų,

Ant pačio tušo žadama, kad blakstienos bus tris kart juodesnės, bei informuojama, kad priemonė yra oftalmologų patikrinta.


Grįžusi namo ir iškrausčiusi pirkinius dar minutę sudvejojau, kad gal be reikalo aš jį pirkau, gal reikėjo geriau netaupyti ant tušo, bet visos abejonės išsisklaidė, kai nurūkau prie veidrodžio išbandyti ką gali mano naujasis kosmetinės draugas iš Essence. Tikėsite ar ne, bet likau labai maloniai nustebinta ir dabar kai tik su draugėmis pasisuka kalba apie kosmetikos priemones (paskutiniu metu dažnai ta tema pasisuka, neretai mano iniciatyva), tai vis pasipasakoju, jog atradau tušą už nedidelę kainą, kurį labai smagu naudoti.
Konsistencija nėra nei per skysta, nei per tiršta, blakstienas padažo vienodai, nesulipina, po kurio laiko tušas nepradeda trupėti. Šepetėlis didelis ir tankus, patiks toms, kam nepatinka tušai guminiais šereliais. Akių taip pat nesualergizavo man, o vakare einant valytis makiažo, tikrai lengvai nusivalo, tereikia pora kartų perbraukti su makiažo pėdsakus nuo veido naikinančia priemone. 
Ar tušas man patiko? O taip! Ar rekomenduočiau jums? Ir dar kaip! Minusai? Aš asmeniškai jų neradau. Na gal tik pakuotės Essence nėra visai mano skonio, bet gi ne pakuotę ant blakstienų tepame, o tai kas toje pakuotėje.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad Essence Get Big Lashes blakstienų tušas tikrai yra vertas dėmesio, nes būdamas gaminiu už nedidelę kainą, kokybės atžvilgiu nė nemirktelėjęs nugalėtų ne vieną gerokai už save brangesnį kitos firmos varžovą. 

Jei turite ką parekomenduoti iš Essence firmos, kas jums taip pat pasiteisino kokybės atžvilgiu už nedidelę kainą, mielai lauksiu rekomendacijų.

Iki kito karto!

- M -


EOS lūpų balzamas "Braškių šerbetas"

Vienokios ar kitokios konsistencijos ir formos lūpų balzamą galima būtų rasti pas kiekvieną moterį kosmetinėje. Greičiausiai netik pas moterį - nebe tie laikai, kai kosmetikos priemonės vyrams naudoti yra tabu, o priežiūros nori tiek moteriškos, tiek vyriškos lūpos. Vazeliną, lūpų balzamus naudoju nuo neatmenamų laikų, išbandžiusi jų esu ne vieną, vieni nuvilia, kiti pasiteisina ir norisi įsigyti dar kartą.
Kiek stebiu internete, tai gan populiarus ir moterų/merginų perkamas ir liaupsinamas yra EOS lūpų balzamas. Kadangi aš esu smalsus žmogus, taip pat mane puikiai veikia reklama, tai susigundžiau ir aš išbandyti taip giriamą, įvairių skonių parduodamą balzamą.
Ponai ir ponios, prieš jus - EOS:


Kur galima įsigyti: daugelyje prekybos vietų, bei internete. Aš pirkau iš parduotuvės Douglas
Kaina: apie 6 EUR
Sudėtis:Olea europaea oilBeeswaxCocos nucifera oilSimmondsia chinensis oilAromaButyrospermum parkii butterStevia rebaudiana leaf/stem extractTocopherolHelianthus annuus seed oilVaccinium angustifolium extractFragaria vesca extractPrunus persica extractLinalool.

Didžioji dalis sudėties yra saugi, naudinga lūpoms (drėkintojai, minkštikliai, antioksidantai, vitaminai), keletas ingredientų abejotini ir vienas (raudonu šriftu) nėra geras, nes dažnai sukelia alergijas, dirgina odą.


Mano įspūdžiai

Kaip matote pirmoje įkeltoje nuotraukoje, EOS siūlo ne vieno skonio balzamą, tad išsirinkti savo mėgstamą gali kiekviena. Kai aš pirkau savąjį, parduotuvėje buvo tik mėtinis ir braškių šerbeto, o aš mėtų kadangi nemėgstu, tai pasirinkimas susiaurėjo iki vieno vienintelio varianto ir čiupau braškinį. Iki balzamo įsigijimo buvau skaičiusi apie EOS tik teigiamą nuomonę, tad pirkau nežiūrėdama į gan nemažą kainą. Po įsigijimo ir pradėjus naudoti, atradau ir kitokią nuomonę apie šiuos balzamus - pasirodo šie dailiai pateikti ir išgirti balzamai, jau ne vieną spėjo gerai sualergizuoti ir internete nesunkiai galima rasti merginų/moterų nuotraukų su ištinusiomis ir gerokai paraudusiomis lūpomis. Na, man asmeniškai balzamas alergijos nesukėlė, matomai nesu jautri jo sudedamosioms dalims, arba tiesiog dar nespėjau jo "persivartoti", tačiau mano nuomonės apie EOS tai neišgelbės. Mano nuomone, EOS balzamai yra gerokai per daug liaupsinami, nes aš savajame neradau nieko stebuklingo, arba bent jau patenkinamo, kas skatintų pabaigus nusipirkti dar kartą. Pati balzamo pakuotė gan įdomi - apvali, ją atsukus galima iškart naudoti, nereikia tepti su pirštu, kas apsaugo balzamą nuo papildomų bakterijų, kurios į jį patektų nuo pirštų, tačiau standartinės balzamų pakuotės (kaip lūpdažių tūbelės) yra gerokai kompaktiškesnės kai kalba eina apie užimamą kosmetinės vietą. Kaina nėra maža, o kokybė kainos neatitinka. Kasdieniam vartojimui, jei lūpos per daug nesausėja, neskilinėja, gal ir tinka, bet jei lūpos probleminės, tai šio gaminio nerekomenduoju, nes drėkinimas toks labai jau minimalus. Kvapas. Prieš pirkdama tikėjausi, kad kvapas bus intensyvesnis (pauostyti prieš perkant neturėjau galimybės, nes pardavinėjami jie supakuoti), tad apibendrinant galiu pasakyti, kad man EOS balzamas tėra gerai išreklamuota, kitaip supakuota pigaus, kiekviename prekybcentryje randamo vazelino "Bučkis" pusbrolis. Jei reiktų įvertinti, vertinčiau 2 balais iš 5 (vienas balas už pakuotę, kitas už reklamą).

Ačiū, kad skaitėte. Jei bandėte EOS balzamus, kviečiu pasidalinti savo nuomone komentare.
Iki kito karto!

- M -

2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Grožio draugo Grožio dėžutė Nr.6 (balandis)

Šio įrašo nebūtų buvę, jei aš turėčiau daugiau valios ir būčiau laikiusis sau duoto pažado kuris laikas  nebepirkti grožio dėžučių. Kadangi aš ir vėl nesusitvardžiau, tai šiandien kviečiu paskaityti apie balandžio mėnesio Grožio Draugo grožio dėžutę.
Štai šio mėnesio dėžutėje dalyvavusių firmų sąrašas, kuris ir tapo mano spontaniško pirkinio kaltininku:

Trumpai priminsiu, kad Grožio Draugo grožio dėžutes galima įsigyti www.groziodraugas.lt. Jų kaina -  20 EUR, tačiau vertė didesnė (apie 50 EUR). Dėžutės yra leidžiamos kartą per mėnesį (ši, pasikartosiu, jau šeštoji), jų turinys yra atskleidžiamas tik kai visos dėžutės yra išsiųstos gavėjoms, o faktas, kad išsiunčiamos jos yra praktiškai vienu metu, apsaugo nuo išankstinio turinio atskleidimo ir staigmenos sugadinimo.

Daugiau nedaugžodžiausiu, eime žiūrėti kas slėpėsi mano dėžutėje:


1. Lord & Berry lūpų blizgesys, 6 ml.
Kur galima įsigyti: www.lordandberry.com
Kaina: 19 EUR
Lord & Berry ženklas buvo vienas iš kelių ženklų, dėl kurių įsigijau dėžutę. Radinys džiugina, spalva ryški, bus pats tas pavasariui.


2. Bio2You dantų pasta, 100 ml.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 5,25 EUR
Aprašymas sako, kad pasta yra natūrali, su šaltalankiais, alavijais, ramunėlėmis, švelniai valanti bei stiprinanti dantų emalį ir dantenas. Bandžiusi nesu, tad kažką daugiau pasakyti galėsiu tik po bandymo. Ši priemonė gal ir nebuvo iš mano wish list'o, bet sunaudoti sunaudosiu.


3. Codage veido šveitiklis - kaukė, 25 ml.
Kur galima įsigyti: www.codageparis.com
Kaina: 20 EUR
Apie Codage iki šiol nieko nebuvau girdėjusi, tad ir bandžiusi nesu. Bus visai įdomu išbandyti ir vertinti. Nuojauta sako, kad šis veido šveitiklis bus geresnis už mano šiuo metu namuose turimą ir naudojamą.


4. Pilaten gilaus veido valymo kaukė, 6 g.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 2 EUR
Tai mineralinio purvo kaukė skirta užsikimšusių porų valymui bei veido atgaivinimui. Apie šią priemonę girdėjusi esu, tačiau vis neprisiruošdavau įsigyti ir išbandyti. Išbandysiu greitu metu ir parašysiu kokie įspūdžiai.

5. Uoga Uoga akių šešėliai, 1 g.
Kur galima įsigyti: www.uogauoga.com
Kaina: 12,90 EUR
Uoga Uoga dar viena firma, kurios produkcijos laukiau dėžutėje ir norėjau išbandyti. Tam yra kelios priežastys. Pirma - iki šiol aš nesu nieko bandžiusi iš Uoga Uoga, nors kuris laikas skaitinėju apie jų produkciją. Antra - tai lietuviška produkcija, tad besidomint kosmetika, manau, gėda neišbandyti tai, ką siūlo savos šalies gamintojai. Beje, skaičiau, kad ši firma neseniai pradėjo prekiauti natūralia dekoratyvine kosmetika, tad bus smagu išbandyti naujovę. Taip pat dėžutėje buvo Uoga Uoga Namo 20% nuolaida, kurios nepanaudosiu, nes Namas randasi Kaune, į kurį artimiausiu metu neplanuoju vykti.


6. Batiste sausas plaukų šampūnas, 200 ml.
Kur galima įsigyti: www.groziodraugas.lt
Kaina: 4,99 EUR
Batiste sausą plaukų šampūną aš jau turiu, esu apie jį ir rašiusi, tad ne itin ir nudžiugau jį radusi. Tikėjausi, kad jis aplenks mano dėžutę, bet ne visada gi gali sektis. Nieko, gavau tai gavau, rasiu kur realizuoti.


7. Veri Beri vaisinių juostelių pakelis, 50 g.
Šis skanus dėžutės priedas buvo pirmas prapakuotas ir sunaudotas dalykas. Veri Beri juosteles pas mus mėgsta visa šeima, tad visai smagu buvo jas rasti dėžutėje.

8. Mėginėliai - Marrakesh, les soins Bio.


Išvados

Nežiūrint į tai, kad dėžutėje radau jau turimą Batiste sausą šampūną, būsiu atvira ir pasakysiu, kad man asmeniškai ši Grožio Draugo grožio dėžutė yra greičiausiai geresnė už kovo mėnesio įsigytą. Daugiausia džiaugsmo atnešė rastos Lord&Berry, Uoga Uoga, Codage priemonės. Tiesa, truputį apėmė lengvas kartėlis kai pradariusi dėžutę nieko neradau iš Paese ar Malu Witz, nes šių firmų produkcijos nesu bandžiusi, tačiau norėčiau išmėginti. Na, bet negali gi visos dėžutės būti vienodos, turi kažkuo ir skirtis. Bendrai šią dėžutę įvertinčiau 4-iais iš 5-ių balų (- balas už Batiste buvimą ir Paese nebuvimą).
Šiam kartui tiek, ačiū, kad skaitėte ir padėk man, Viešpatie, susilaikyti bent porą mėnesių nuo grožio dėžučių pirkimo.

Iki kito karto!

- M -